2777
2789

سلام دوستان من پوست خشکی دارم لوسیون مرطوب کننده هرروز ب هاله رنگی سینم میزنم مشکلی نداره؟

شماهم میزنین این قسمت رو؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اسم لوسیون بدنت میگی منم پوستم خشکه هیچی بهم نمیسازه

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
عزیزم دکتر بمن لوسیون بدن اگزو آردن آتوپیا داده خداروشکر راضیم

حیلی ممنونم ازت مهربون💚🌱

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
متوجه نشدم چرا بعضی‌ها گفتن نه، اگه بچه شیرخوار یا حساسیت خاصی نداری مشکلی نداره زدنش

دکتر بمن داد عزیزم من پوستم حساسه میزنم برای همین منم سوال شد برام چرا یسریا میگن ن لوسیون بدن برای کل بدنه دیگ