2777
2789
عنوان

خانومای وارد به دندون پزشکی

203 بازدید | 30 پست

من پارسال یه دندونمو پر کردم ولی همون موقع فک کنم نیاز به عصب کشی داشت حالا بالای دندونم باد کرده انگار توش چیزیه درد و اینا ندارم ولی عصب کشی میکنن یا میکشن دندونو؟اخه من همه دندونام سالمو ردیفه اگه بخوان بکشن خیلی زشت میشههه توروخدا بگین چیکارش میکنن

یه صلوات مهمونم کن با دل پاکت

شاید عفونت کرده

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چجوری عفونی بودنش معلوم میشه حس میکنم قسمت ریشه دندونم که نزدیک گونست بادکرده

همین میتونه یکی از علائمش باشه، اصلا درد نداری؟ 

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
عفونی باشه چطوری مشخص میشه

عزیزم باید بری عکس بگیری فقط با عکس عفونت مشخص میشه، من خودم یکی از دندونام عفونت داشت ولی درد نداشت فقط تو عکس مشخص شد که عفونتش به استخون رسیده🥺

همین میتونه یکی از علائمش باشه، اصلا درد نداری؟ 

نه ولی میترسم بکشن دندونمو اخه ارتودنسی کردم بعد فک کنم به خاطر اینکه باد کرده دندونام یکمم بهم خورده

نه ولی میترسم بکشن دندونمو اخه ارتودنسی کردم بعد فک کنم به خاطر اینکه باد کرده دندونام یکمم بهم خورد ...

حتما حتما برو دکتر اصلا منتظر نمون خطرناکه دکتر به من گفته بود اگر دیرتر میرفتم ممکن بود بکشن دندونمو

الکی که نمیکشن. اگر خیلی خیلی دیر بری که دیگه با جراحیم درست نشه و کل ریشه و بدنه خراب باشه میکشن می ...

این دندونم یکمم از سال ۹۶ روش خال داشت ولی جدی نبود دکترم گفت لازم نیست پر کنم پارسال دیگه یکم مور مور میکرد رفتم دکتر اون فقط پر کرد ولی فک کنم باید عصب کشی میکرد چون الان انگار کیست دراومده حالا به نظرتون دیر شده؟

عزیزم باید بری عکس بگیری فقط با عکس عفونت مشخص میشه، من خودم یکی از دندونام عفونت داشت ولی درد نداشت ...

وای نگوووو مال منم انگار به استخوان گونم رسیده بعد چیکار کردی