2777
2789
عنوان

سلام هنوز زوده یا صبر کنم

83 بازدید | 12 پست

4خرداد پریود شدم، هنوز نشدم تو اقدامم، اما دردهای پری دارم و ترشح سفید کش دار، به نظرتون زوده واسه بی بی زدن؟ کلی هم از دیروز تا حالا ترشی خوردم، اما تو اقدام باشم ترشی خوردن بده؟ 

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من هنوز زوده ببین اگه چهار خرداد مثلا صبح پری شدی چهار خرداد تا بعدظهر پری نشدی حتما بی بی بز ...

ممنون ازت گل من، لطف کردی جواب دادی، من مدتها نزدیکی نداشتم 19 انجام دادیم، خدا کنه جواب بده، کلا مشکل ناباروری هم داشتم قبلا ولی دیگه دکتر دوا نکردم

بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
سلام بله زباده روی تو ترشی یا شیرینی اصلا خوب نیست ده روز بعد موعدت برو آزمایش هورمون بتا بده قطعی ...

ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی، حالا مدت زیادی بود ترشی نمیخوردما، یه دفعه هوس کردم، میخاستم ببینم یه موقعه اگر گرفته باشه و مثبت باشه ترشی خوردن باعت نشده باشه خدایی نکرده اتفاقی بیافته، کلا دیگه سمت ترشی نمیرم

خب چرا دکتر نرفتی خیلی کمک میکنه

رفتم سالها، همش امپول و قرص، بعدم که سه سال پیش گفت  دارییائسه میشی، فقط ای وی اف، ماهم پول برا ای وی اف نداشتیم، توکل کردیم بخدا، البته نزدیکی هم زیاو نداشتیم، الانم نداشتیم یه مدت، تصمیم گرفتیم زود بزود انحام بدیم، هر دو همیشه خسته ایم حس نداریم کلا

ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی، حالا مدت زیادی بود ترشی نمیخوردما، یه دفعه هوس کردم، میخاستم ببینم ی ...

نه نگران نباش

باعث سقط نمیشه اما اسید معده ات رو زیاد میکنه و خودت اذیت میشی اگر باردار باشی تهوعت رو بیشتر میکنه

نه نگران نباش باعث سقط نمیشه اما اسید معده ات رو زیاد میکنه و خودت اذیت میشی اگر باردار باشی تهوعت ...

ممنون عزیزم، دقیقا درست میگیید، به هرحال زیاده روی تو هرچیزی خوب نیست، حاجتت روا

خب چرا دکتر نرفتی خیلی کمک میکنه

عکس پروفایلم رو عوض کردم میشه بهم بگی شما الان چی میبینیش؟ 

عزیزم من فکر کنم نی نی سایتم مشکل داره پروف همه سیاه نشون میده😕من فکر کردم همه با هم ست کردن😂

😁😂😂😂😂ااا جدی، مرسی گلم