4خرداد پریود شدم، هنوز نشدم تو اقدامم، اما دردهای پری دارم و ترشح سفید کش دار، به نظرتون زوده واسه بی بی زدن؟ کلی هم از دیروز تا حالا ترشی خوردم، اما تو اقدام باشم ترشی خوردن بده؟
بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام بله زباده روی تو ترشی یا شیرینی اصلا خوب نیست ده روز بعد موعدت برو آزمایش هورمون بتا بده قطعی ...
ممنون عزیزم لطف کردی جواب دادی، حالا مدت زیادی بود ترشی نمیخوردما، یه دفعه هوس کردم، میخاستم ببینم یه موقعه اگر گرفته باشه و مثبت باشه ترشی خوردن باعت نشده باشه خدایی نکرده اتفاقی بیافته، کلا دیگه سمت ترشی نمیرم
بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
رفتم سالها، همش امپول و قرص، بعدم که سه سال پیش گفت دارییائسه میشی، فقط ای وی اف، ماهم پول برا ای وی اف نداشتیم، توکل کردیم بخدا، البته نزدیکی هم زیاو نداشتیم، الانم نداشتیم یه مدت، تصمیم گرفتیم زود بزود انحام بدیم، هر دو همیشه خسته ایم حس نداریم کلا