2777
2789
عنوان

نی نی یار پنج الان هست یعنی ؟؟

93 بازدید | 26 پست

؟؟؟؟؟

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن نی نی یار ۳ الان شیفت داره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

اره تاپیکمو ترکوند

اون که نمی ترکونه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
نخیر عزیز  روز های تعطیل نی نی یار پنج از صبح تا ساعت ۲۳:۰۰ هستند

یعنی الان هست عزیزم ؟؟

بله  اتفاقاً همین الان یکی از پست هامو لایک کرد .

کاشکی میومد اینجا. من دستم خورده بود. زدم دوستی ب یکی رو قبول کردم. 

حالا میبینم آقا هست .میگه بیا ب من رل شو. 

ن نی نی یار ۳ الان شیفت داره

🟣🔵🟢ساعت کاری نی نی یارها🟣🔵🟢

🌺نی نی یار 3:

شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر

🌹نی نی یار پنج:

روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب

روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب

🌸نی نی یار شب:

هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد

🏵نی نی یار حذف تاپیک ۲:🏵

شنبه و دوشنبه و چهارشنبه

(فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل

⬅️ ساعت

۱۰:۳۰ تا ۱۲ 

و

۱۴ تا ۱۵

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.