2821
2789

اره بعد چهار تا شش روز میشی 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ماه اول باید از یه روش پیشگیری کمکی هم استفاده می می کردی. قرص ممکنه ماه اول اثر نکنه و تخمک آزاد بشه

خدارامیشناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
قرص نخور اصلا خوب نیست هورمون وارد بدنت کنی بعدا کلی کیست و مریضی میگیری یه راه بهتر پیدا کن

من کیست دارم دکتر داد برا اون که خوب بشه

خدایا مرا آن ده که آن به❤ بار الها به تو پناه اورده ام💚💚
قرص نخور اصلا خوب نیست هورمون وارد بدنت کنی بعدا کلی کیست و مریضی میگیری یه راه بهتر پیدا کن

عزیزم ال دی و برای رفع کیست میدن 😐

هیچ عوارضی ندارن قرصای جلوگیری. من زیر نظر متخصص مصرف کردم 3 سال تمام خوردم بعد قطع کردن ناخواسته باردار شدم 

نتروسونین بنده خدا ه 

ولی ال دی خوب نیست یه قرص بهتر مصرف کنه بهتره 

مثل مارولین 

یا 

سپروترون

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
خب گفنن باید ۷ روز بعدش دوباره قبص یخورم ...پریود شم چی قرص بخورم ک قط میش دوباره

اینقدسخت نگیر بابا .من پنج سال خوردم میزاشتم کنار میشدم بعد از روز پنجم دوباره شروع میکردم خوردن قرص گاهی هم از روز هفتم 

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

موقت میخورم ..میخام دوماه دیگ بچه بیارم تا اونموقع بخورم ک یوقت زود نشه

خب ضرر داره

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕