2777
2789

من انقدر تو حمام با لیف و صابون میشورم که زخم میشه 

بعد از حمام هم گوش پاک کن میزنم و و با دستمال کاغذی خشک میکنم. ولی به دو روز نکشیده انقدر چرب میشه ... واقعا دیگه نمیدونم باید چطور بشورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همین کار تورو میکردم وچن هفته پیش چنان گوش دردی گرفتم ک زمینو گاز میزدم رفتم دکتر یه عالمه حرف بارم کرد گف چجور به مغزت خطور نکرد بااین کارات باعث آسیب جدی ب گوشت نمیشی؟؟اصلا لازم نیس گوشتو بشوری 

حدود یکماهی درد کشیدم تا خوب شدم دیگه میرم حمام دستم نمیذارم ب گوشام

وا چرا اخه اینجوری می کنی با گوش بدبخت

اولا زیاد از گوش پاک کن استفاده نکن

گوش پاک کن فقط موم های داخل گوش رو به عقب تر هل میده 

ثانیا یه پنبه کوچیک رو خیس کنی یه دور تو لاله گوش بکشی کافیه

با گوشت اینقدر ور نرو. این وسواسه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

لیف میکشم

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

دستامو صابون میزنم،اروم ب گوشم میزنم.بعدم اب میزنم.گوش منم چرب میشه بدم میاد.صابون ک بزنی تا دوروز چرب نمیشع

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

وا چه کاریه لیف میکشی چرا 😱😱😱

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد
من همین کار تورو میکردم وچن هفته پیش چنان گوش دردی گرفتم ک زمینو گاز میزدم رفتم دکتر یه عالمه حرف با ...

ببین سوراخ گوشم رو نمیگمااا... سوراخ گوشم که گوش پاک کن میزنم. سطح داخلی گوشم رومیگم

ببین سوراخ گوشم رو نمیگمااا... سوراخ گوشم که گوش پاک کن میزنم. سطح داخلی گوشم رومیگم

میدونم عزیزم‌منم دقیقا همین کارو میکردم بیشتراز بدنم گوشامو میسابیدم😂ولی خب ب هرحال هرکاری کنی آخرش آب میره داخل گوش لطفا اینکارو نکن بعدش واست دردسر میشه 

من بااینکه گذشته ولی هنوز گاهی اوقات گوشم تیرمیکشه