2777
2789
عنوان

جالبه چه اتفاقی افتاد

269 بازدید | 8 پست

یکی اقوام که خیلی هم می اومد خونه هر وقت می اومد بچه شو نمی اورد بچه اش اینطور نبود که خودش نخاد بباد با منزوی باشه بهش میگفتن  پسرت کجاس میگفت امتحان داره تقریبا پسره ۱۵یا۱۶ میکرد یا میدیدی مادر و پدر از صبح زدن بیرون برا گردش و تفریح اما بچه نبودش میگفت داره درس میخونه میگه میخام رتبه خوبی در کنکور بیارم خیلی از پسرش تعریف میکرد که درس خون و بدون هیچ فشاری درس میخونه من همیشه تحسین میکردم مادر رو که پسرش اینقد فهمیده اس که بدون هیچ فشاری درس میخونه چون یادمه همیشه مادرم بالا سرم بود غذا اماده اخرش من سعی میکردم از درس فرار کنم اما این مادر یه اخلاقی داشت بچه های اقوام بخاطر کوچکترین چیزا مینشست ازشون ایراد میگرفت میگفت پسر من اینطور نیست فلانی بچه اش اجتماعی نیست کنکور رتبه نیاورد جوری بود هر دقیقه و ثانیه دیگران با بچه اش مقایسه میکرد و می گفت بچه من درسخون رتبه کنکور میاره اجتماعی و... جالب اینه پارسال سال کنکور پسرس برا کنکور نخونده امسالم انگار خیلی کم میخونه نمیدونم چرا اینطور شد مادره میگه چشمش کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم مثل پسر عمتم خودمم نمیدونم چیشد یهو 

مامانم میگه تو اشباع شدی انقد تو بچگی ازت تعریف تمجید شد دیگه انگیزه نداشتی برا درس خوندن بیشتر 

نمیدونم چرا اینحور شدم ولی خودم مقصر فشارهایی ک بابام برا شوهر کردن روم اوردو میدونم حس میکنم اون باعث فشار روحی روانی و زده شدن من از همه چی شد 

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
دیگه همه چیم نباید همیشه ب چشم زخم ربطش بدی ک... 

واقعا چقد بدم ازین اعتقاد چشم زخم میاد 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

واقعیت ک داره ولی خب مردمم یاد گرفتن هر چی شد بگن چشم زخمه

فقط چون اعتقاد دارن  اتفاقای بدو جذب میکنن و میزارن پای چشم زخم

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️