2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حس اینو دارم انگار کلی راه رفتم د۴ روزم مونده تا پریودم دیشبم تو دستمال هاله ای از صورتی کمرنگ ...

من اون ماه اصلا فکر بارداریو‌نمیکردم... یه ده دوازده تایی روزه هم گرفتم بعد فهمیدم باردارم...ان شاالله هرچی خیره پیش بیاد برات

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

منم از دیروز کمردردم و پادرد به قول شما انگار کلی راه رفتم و دلمم گرفتس ک حس بدی بهم میده انگار شکممو سفت جمع کرده باشم اون حسو دارم 7روز دیگه موعدمه .البته خیلی امیدوار نیستم چون بعضی از این علایم و برج قبلم داشتم 4 روز هم تاخیر داشتم ولی پری اومد این برجم میترسم همین بشه   من سر سینه هام تا دوسه روز پیش درد هم میکرد اما الان خوب شده و دردی هم ندارم  برام دعا کنین من برج دومم اقدامم سر بچه اولم دومین برج اقدام باردارشدم سراین یکی هم همینجور بشه خیلیی میترسم   

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل    
منم از دیروز کمردردم و پادرد به قول شما انگار کلی راه رفتم و دلمم گرفتس ک حس بدی بهم میده انگار شکمم ...

امیدوارم بار دار باشی عزیزم

من ماه سوم اقدامه

ولی از وقتی که اقدام کردم کلی پریودم عجیب قریب شده

احساس میکنم چاق شدم😂😂😂😂

امیدوارم بار دار باشی عزیزم من ماه سوم اقدامه ولی از وقتی که اقدام کردم کلی پریودم عجیب قریب شده ...

اره منم از وقتی رفتم تو اقدام حالات عجیب غریب گرفتم پریود هامم از برج قبلی دیر و زود میشه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید ........ التماس دعا دارم ..........خدایایعنی میشه تا محرم امام حسین  یه تودلی هم به من بدی به حق جگر جوشه اقام امام حسین   دل منو و پسرم و باباش هم شاد کنی تا عمر دارم عشقت برسینه دارم یا ابوالفضل    
امیدوارم بار دار باشی عزیزم من ماه سوم اقدامه ولی از وقتی که اقدام کردم کلی پریودم عجیب قریب شده ...

حس میکنم مخصوصا این هفته اخر سیکلم نمیتونم شکمم رو تو بدم اصلا یه جور بدی میشم