2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 51 پست
اره منم شوهرمم گرفتیم ولی فک کنم از حموم عمومی بود ک رفته بودم

کلا دنبال مقصر نباشین 

الان فقط درمان و نیاز به آرامش دارین

استرس الان دیگه دردی رو دوا نمیکنه

خیلیا دارن 

واکسنشم حتما برین بزنین از نوع خارجیش

قرص تقویت سیستم ایمنی بخور ایمونوس 

یه کاربری بود بدبخت دخترش گرفته بود نرگس 66 بود فکر کنم با توره و سیر زده بود برا دخترش میکندن 

هر 6 ماه پاپ اسمیر بده و چکاب کن 

سیر زیاد بخور چون ممکنه بعد مدتی از بدنت بره بیرون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کلا دنبال مقصر نباشین  الان فقط درمان و نیاز به آرامش دارین استرس الان دیگه دردی رو دوا نمیکن ...

اره گلم برا من سوزوندن خیلی دررناک بود ولی بعدش گفتن قرص هم داره ک من درمان شده بودم

ترسی نداره ک کلم درمان میشه خیلیم زود حتما شوهرتم داره دیک اره؟

تو یه بار رابطه احتمال گرفتن ایشون 90 در صد و تو دو بار صد درصد هستش بشدت واگیره

ما هم دوماهی تحت درمانیم

تو یه بار رابطه احتمال گرفتن ایشون 90 در صد و تو دو بار صد درصد هستش بشدت واگیره ما هم دوماهی تحت د ...

اره گلم منک نفهمیدم از چی بود ادوقتا شوهرم تهران بود سرکارش منم شهرستانمشهد بودم دیدم یهوو اینجوری شدم تا شوهرم اومد بهش گفتم تو دلشتی منم شدم گف ن نورفتی حموم عمومی ازونجا گرفتی ولی دیدم من ازون گرفتم ولی هرچی باشه از هرجا باید زود درمان. نی چون خیلی سریع زیاد میشن ودیر درمان میشه

[QUOTE=298567811]اره گلم منک نفهمیدم از چی بود ادوقتا شوهرم تهران بود سرکارش منم شهرستانمشهد بودم دیدم یهوو اینجوری ش ...[/QUپزشک دقیق بدنشون معاینه میکنه

ولی کلا برا مردا زیاد خطرناکم نیست

دوباره زگیل نزدی؟ من دو بار سوزوندم بازم زد

نه من وشوهرم  سوزوندم دیگ اصلا نزدم ن من ن شوهرم بفدش یه دکتر دوست شوهرم گفته بود قرصشو مگیرفیتد خب انقد اذیت نشی سوزوندن خیلی درد داشت گفته بود قرصش هس قویترم هس ولی ما سوزوندیم و درمان شدیم  پاپسمیرم برام نوشت سالم بود

اون حساسیت بوده عزیز دلم ------ اسپرم مردا برا پوست میتونه ایجاد حساسیت کنه ---بعدش با اب ولرم و شام ...

نه رفتم دکترگفت زگیل حالا آزمایش گرفته امروز میدم آزمایشگاه ببینم چی میگه

ترسی نداره ک کلم درمان میشه خیلیم زود حتما شوهرتم داره دیک اره؟

نمیدونم داره یانه امروزاونم میفرستم آزمایش ببینم چی میشه جواب آزمایش دوتا برامدگی کنارکلاهک التش داره نمی‌دونم زگیلن یا نه