2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1058 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه اونجوری اره عزیزم زگیلن ولی خب قابل درمانه

اخه میگن زگیل سرطانزا بعدمیگن دوباره هرچند وقت یه بار برمیگرده 

اصلا همه اینا به کنارازکجا گرفتیم شوهرم جون بچه هامون قسم میخوره که تابحال باهیچ زنی به غیرازمن رابطه جنسی نداشته پس اینا ازکجااومدن

[QUOTE=298606833]اخه میگن زگیل سرطانزا بعدمیگن دوباره هرچند وقت یه بار برمیگرده  اصلا همه اینا به کنارازکجا گرف ...تست بدی مشخص میشه زگیله یا نه ...البته ایشون ضایعات رو باس به یه دکتر ارولوژیست نشون بدن

[QUOTE=298567654]کلا دنبال مقصر نباشین  الان فقط درمان و نیاز به آرامش دارین استرس الان دیگه دردی رو دوا نمیکن ...[/QUOT

سلام بچه ها امیدوارم همتون پیام من رو ببینید. من از تجربه ی خودم میگم که چند ماهی هست درگیر زگیلم

علاوه بر داروها که برای تقویت سیستم ایمنی میخورم، تنها راه تاکید میکنم تنها راه برای از بین بردن زائده ها سرکه سیب هست.من هم لیزر رفتم هم‌کرایو ولی هر دو بعد یه هفته برگشتن. بماند که چقدر هزینه کردم.

ولی با سرکه سیب دوباره پنبه را آغشته کردم، شب موقع خواب روی‌زائده گذاشتم و فردا شستم و کامل خشک‌کردم، و کامل کامل رفت. حتی بعدش یدونه جدید هم‌نزدم خدارو شکر.ویشنهاد میکنم حتما امتحان کنید این راه رو و برای زائده ها الکی هزینه نکنید 

اون حساسیت بوده عزیز دلم ------ اسپرم مردا برا پوست میتونه ایجاد حساسیت کنه ---بعدش با اب ولرم و شام ...

سلام عزیز دلم خوبین ؟ 

آجی من بهتون درخواست دوستی دادم میشه لطفا قبول کنید و بهم یه اطلاع بدین که قبول کردین ؟   خیلی به کمکتون نیاز دارم برا زگیل و اینا خیلی خیلی ممنون میشم اگر هنوز می یاید نی نی سایت حتما جوابمو بدین ، تاپیکتونو دیدم تنها امیدم پیش شماست 🙏🙏🙏

کاربری دست دو نفره ..... من و دوستم . یکیمون مجرده ، یکی نامزد عقدی .