2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه واقعا درست نميشه دارم بهت راستشو ميگم با توجه به تاپيكاي قبلت ديدم دنبال ويزاي كار امريكايي اگه س ...

مال خودم نه مال طرفم 

ما قراره عقد کنیم فقط بخاطر اون ویزا لعنتی عقب میندازه و منتظره موافقت کنن وکیل کاری پیگیره

تو رو خدا بگو کار ویزاش درست نمیشه ؟؟؟دستت درد نکنه عزیزم 

حست قوی هست ؟

شرايطشو ميپرسم بگو تا برات بگم سربازي سپاه رفته يا نه ؟؟؟

نه نرفته...میدونم شرایط چیه .‌‌حس ششمی یا شرایط ویزا میدونی؟ی ویزا توریستی داره وکیل میخواد تبدیل به کاری کنه 

نه نرفته...میدونم شرایط چیه .‌‌حس ششمی یا شرایط ویزا میدونی؟ی ویزا توریستی داره وکیل میخواد تبدیل به ...

خودم امريكام اين كدت اينقدر براي دوستام و اقوامم براي ويزاهاي مختلف اقدام كردم كه خودم الان يه پا كارشناس ويزام 

خودم امريكام اين كدت اينقدر براي دوستام و اقوامم براي ويزاهاي مختلف اقدام كردم كه خودم الان يه پا كا ...

حالا آمریکایی...ببین دقیقش اینه ‌‌‌‌‌.....قبلا یک بار  رفته کنفرانس داشته ویزا توریستی .....حالا بهمن پیشنهاد  کار پذیرفته شده اونا گفتن ما در حال پیگیری هستیم ویزا رو کار کنیم برات و بین دو تا ۴ ماه دیکه جوابش میاد حالا با توجه به شما میدونی درست میشه بهش میدن یا نه عزیزم 

حالا آمریکایی...ببین دقیقش اینه ‌‌‌‌‌.....قبلا یک بار  رفته کنفرانس داشته ویزا توریستی .....حال ...

ويزاي توريستي رو كه نميتوانن تغيير بدن كلا مراحلش متفاوته اما اگه شركت يا دانشگاهي پيدا كرده كه اسپانسرش بشن امكان دادن ويزا هست كه همونم بگم حداقل دو سه سال طول ميكشه اما اينكه يه جا استخدامش كردن خيلي عاليه چون اغلب اولين سوالي كه تو فرماي كاريابي ميپرسن اينه شماره سوشال سكوريتيت چيه ؟؟ ايا اقامت قانوني داري؟؟؟