2777
2789

پسرم از بدو تولد این مشکل رو داره حالش اوکیه خدارو شکر هیچ مشکلی نداره مثل بچه های دیگه است کلاس فوتبال اینا می‌ره...الان تو خواب انگار خواب بد دیده باشه با هیجان بیدار‌ شد گلوش رو گرفته بود تند تند نفس میزد سرفه میکرد آب دادم خوابید هر چقدر سوال کردم چی شده خواب بد دیدی بچه تو خواب بود حرف نزد خوابید منم سری دلشوره گرفتم به اون ربط دادم ممکنه از اون باشه 🥺🥺😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن بهتره کی چکاب داده؟

5 سال پیش وقتی 4 سالش بود متخصص قلب کودکان بردم یه شهر دیگه است دکتر گفت مشکلی نداره فک کن دوتا پارچه ن با دوتا جنس مختلف ولی هر رو میشه لباس کرد.. بعد چکاب برای 5 سال دیگه نوشت یعنی 1402 گفت اگه زنده بودم بیار ببینم‌ شاید تا اون موقع رفع هم بشه باشه هم مشکلی نیس 

5 سال پیش وقتی 4 سالش بود متخصص قلب کودکان بردم یه شهر دیگه است دکتر گفت مشکلی نداره فک کن دوتا پارچ ...

تهرانید؟ منم پسرم مشکل داشت اومد دنیا قبل یک سالگی کاملا خوب شد مشکل قلب پسرتون اصلا مشکل حادی نیست

به حکمتش دل بسپار(خدا)
تهرانید؟ منم پسرم مشکل داشت اومد دنیا قبل یک سالگی کاملا خوب شد مشکل قلب پسرتون اصلا مشکل حادی نیست

نه شهرستانم. خدارو شکر پسرتون خوب شدن من همسرم مخالف دکتر بردن بچه است میگه مشکلی نداره طبیعیه بچه خودت با دکتر بردن استرس وارد نکن 

نه شهرستانم. خدارو شکر پسرتون خوب شدن من همسرم مخالف دکتر بردن بچه است میگه مشکلی نداره طبیعیه بچه خ ...

منم شوهرم خوشش نمیاد ولی من میبرم اگه تنگی نفس نداره مشکلی نیست منم شهرستانم رفته بودیم تهران بیمارستان رجائی بردم قیمتاش خیلی خوبه دکتراش عالین فوق تخصص قلب کودکان حتما باید ببریش من خوزستانم خودم بزرگسالان نبری

به حکمتش دل بسپار(خدا)
منم شوهرم خوشش نمیاد ولی من میبرم اگه تنگی نفس نداره مشکلی نیست منم شهرستانم رفته بودیم تهران بیمارس ...

نه منم یه شهر دیگه فوق تخصص کودکان برده بودم شهر خودمون نداشت... امسال وقت چکابش رسیده نمی‌دونم ببرم یا نه تنگی نفس نداره خدارو شکر فقط الآن تو خواب اونجوری چند ثانیه بلند شد بچه است چیزی‌ هم نگفت که نفسم گرفته یا نه فلان دوباره گرفت خوابید نمی‌دونم بخدا