2777
2789
عنوان

گلو درد عجیب

7724 بازدید | 31 پست

یه هفته ای هست اینجورم...اول فکر کردم می‌خوام سرما بخورم...گلوم می‌سوخت...روز دوم انگار سنگ تو گلوم بود نمیدونستم آب دهنم رو قورت بدم...بعد اینکه روزا بهترم...از غروب به بعد انگاری راه گلوم بسته میشه تالار دم صبح...بعد صبح خوب میشم...حتی سقف و زبونم هم درد می‌کنه...امشب دیگه حرف زدن هم برام سخت بود..اصلا هم وقت نکردم دکتر برم...کسی اینجور بوده؟

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اين گلودرد ويروسي يا همون استرپتوكوكي هم هس 

واقعا؟...سرفه خیییلی کم دارم...فقط درد دارم حتی خمیازه نمیتونم بکشم

لوزه هات ورم كرده؟

کلا گلوم ملتهبه ...من زیاد مریض میشم هیییچوقت چنین چیزی رو تجربه نکردم...دیگه فردا صبح باید برم دکتر وگرنه تا شب فکر کنم راه نفسمم بسته بشه

واقعا تشخیص پزشک اینجا بسیار مهمه گلودرد شبانه که معمولا صبح برطرف میشه و انگار گرفتگی گلو هست گلوسیت (تورم زبان) هست

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی،رزیدنت اعصاب و روان
عزيزدلم برو دكتر . حس ميكنم عين من شدي همين گلودرد استروپتوكوكي

شما علائمتون چی بود...چه دارویی بهتون داد؟

واقعا تشخیص پزشک اینجا بسیار مهمه گلودرد شبانه که معمولا صبح برطرف میشه و انگار گرفتگی گلو هست گلوسی ...

آفرین همینه...دردش مثل وقتیه که تازه سرما خوردی و نمیتونی آب دهنت رو قورت بدی

واااااااااای دقیقا منم یه هفتس همین حالتا رو داشتم منم فک کردم لابد سرما خوردم قرص و کپسول خوردم ولی یه روز تقریبا خوب میشم فرداش گلوم درد داره و آب دهانمو قورت میدم درد میگیره دوباره قرص خوردم امروز خوب بودم

ی ساعت قبل انقد سرفه کردم داشتم خفه میشدم...ی بار منم بدجور گلو درد گرفتم انگار از تو به گلوم چنگ میزدن داشتم خفه میشدم آب نمک و آب سرکه قرقره کردم طوری که قشنگ بره تو حلقم ی ساعت بعدش آروم شد امتحان کن.بعد دانه به یا چهارتخم بخور نرم شه تا انشالله فردا بری دکتر

واااااااااای دقیقا منم یه هفتس همین حالتا رو داشتم منم فک کردم لابد سرما خوردم قرص و کپسول خوردم ولی ...

شما دکتر رفتی؟ من نمی‌دونم این چه دردیه...