یه هفته ای هست اینجورم...اول فکر کردم میخوام سرما بخورم...گلوم میسوخت...روز دوم انگار سنگ تو گلوم بود نمیدونستم آب دهنم رو قورت بدم...بعد اینکه روزا بهترم...از غروب به بعد انگاری راه گلوم بسته میشه تالار دم صبح...بعد صبح خوب میشم...حتی سقف و زبونم هم درد میکنه...امشب دیگه حرف زدن هم برام سخت بود..اصلا هم وقت نکردم دکتر برم...کسی اینجور بوده؟
خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یه قاشق غذاخوری نشاسته رو تو ته استکان اب سرد حل کن، بعد باقی لیوانو آب جوش بریز و حل کن بخورش. روزی دوبار.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
شما گلو دردتون خوب شد منم 3 ماهه درگیرشم فقط غروب به بعد تا شب درد میکنه خیلی نگرانم
سلام علائمتون فقط همینه؟گلوتون چرکم داره؟من هم گلو درد طولانی مدت داشتم یکماه شد هی خوب میشد هی برمیگشت و خفیف بود رفتم دکتر گفت رفلاکس و آلرژی قرص داد الان بهترم