2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کاری میکنی فقط جوری برخورد نکن که بچت از ارتباط برقرار کردن باهات منصرف بشه 

کاری نکن نسبت بهت سرد بشه

بچه باید بتونه هر مشکلی که پیش اومد رو مطرح کنه ، کاری نکن ازت بترسه 

بهش نشون بده باورش داری 

سعی میکنم خودم وهمسرم درست رفتار کنیم 

بچه ها حواسشون به همه چی هست و تقلید میکنند

هر عملی عکس العملی داره ،اگه از برخوردهایی که باهاتون میشه ناراضی هستین خودتون رو تغییر بدین تا اونها هم تغییر کنند
هر کاری میکنی فقط جوری برخورد نکن که بچت از ارتباط برقرار کردن باهات منصرف بشه  کاری نکن نسبت ...

خب عزیزم اینایی که شما گفتی همش یه سری روش ها داره که باید خوب بلد باشی اون بلدیش مهمه ک چیکار کنی

پیج مرضیه اسلام پور رو دنبال میکنم نکات خوبی میگه 

تلویزیون و گوشی نمیدم 

کتاب هلاکویی تربیت فرزند از بدو تولد تا سه سال رو خوندم 

والدین سمی و سعی کردم والد سمی نباشم 

تا جایی که راه داره از همسرم میخام همکاری کنه براش توضیح میدم 

کتک و داد نداریم 

سرکوفت زدن به بچه ممنوعه 

باهاش حرف میزنم پسرم دوسال و هفت ماههشه و دومی یک سال و دوماه

شب قبل یازده میخوابن صبحانه نهار شام میدم طبق برنامه که همه چی بخورن 

هیچوقت بدون پسوند صداشون نمیزنم با احترام باهاشون صحبت میکنم چون تکرار میکنند همه چی زو

گل پسرم دوستت دارم💖

بچه ندارم فعلا ولی در آینده: کتاب ، بازی های تقویت هوش، بازی های فکری، بازی تو طبیعت، نقاشی با گواش، گل بازی تو باغ و باغچه، برنامه کودک های مفید که از قبل خودم ببینم. کلاس های آموزشی، مطالعه کتاب در مورد تربیت کودک، تغذیه مناسب کودک و کلی چیزای دیگه

من متاسفانه پسرم ۷سالشه خیلی بهم بی احترامی میکنه اصلا این بچه انگار ن انگار من مادرشم بیشتر مواقع منو ب اسم صدا میزنم خیلی راحت بهم میگه ببخشید « پدر سگ یا میگه عوضی»واقعا دیگ کم آوردم خیلی وقتا خودم میخندم ازحرفاش ولی ته دلم نگران آینده ام میگم نکنه عادی بشه براش ب حرفم اصلا گوش نمیده هر چی میگم فقط همون لحظه ست دیگ مهم نیست براش هنوز مدرسه نرفته امسال میزارم بخدا یا هر زبانی باهاش حرف زدم بی فایده س..هم آروم و با زبون خوش هم با عصبانیت تا بلکه بترسه و کنار بزاره اما اثر نداره 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
خب عزیزم اینایی که شما گفتی همش یه سری روش ها داره که باید خوب بلد باشی اون بلدیش مهمه ک چیکار کنی

روش های اونقدری سخت نیست که نشه انجامش داد بعضی مادرا کم کاری میکنن

مثلا اینکه بچت یه مشکلی براش پیش اومد یه کار بدی انجام داد تو سریع سرش داد نزنی و دعواش نکنی ، بلکه با صحبت و آروم آروم کمکش کنی و متقاعدش کنی باعث میشه بتونه همه چیو بهت بگه 

من متاسفانه پسرم ۷سالشه خیلی بهم بی احترامی میکنه اصلا این بچه انگار ن انگار من مادرشم بیشتر مواقع م ...

عزیزم خودتون اعصبی میشین چجوری باهاش برخورد میکنید؟

عزیزم خودتون اعصبی میشین چجوری باهاش برخورد میکنید؟

متاسفانه من خودم بیشتر مواقع عصبانیم یعنی خیلی خیلی اذیتم میکنه تبدیل شدم ب یک آدم روانی تمام عصاب و اعتماد بنفسم صفره ..خیلی دوست دارم بچه هام آروم باشن تامنم انرژی برام بمونه ک مهربون باشم ولی واقعاً نمیشه یعنی نمیزارن این بچه‌ها صددرصد قبول دارم بچه‌ها طوطی وار رفتار پدر و مادر و تکرار میکنن خیلی ناراحتم ولی انگیزه ندارم

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
متاسفانه من خودم بیشتر مواقع عصبانیم یعنی خیلی خیلی اذیتم میکنه تبدیل شدم ب یک آدم روانی تمام عصاب و ...

عزیزم پسرتون وقتی میبینن خودتون اعصبی میشید چه رفتاری نشون میدید باهاش اونم یاد گرفته سعی کنید باهاش همدلی کنید موقع اعصبانیت سکوت کنید بعدش باهاش صحبت کنید