2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچه ی یکساله دارید

291 بازدید | 22 پست

روتین خواب بچه هاتون چجوریه؟ 

کی میخوابن کی بیدار میشن؟ 

شبا چند بار برای شیر بیدار میشن؟

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

بچه من از یکسالگی مثل ادم بزرگ بود شب ۱۱صبح ۹شیرم یکی شب یکی صبح یکی ظهر ظهرم ۳ساعت میخابه ولی اگر بدخاب بشه فقط سنگر باس گرفت بسکه مشت و لگد میزنه و خودشو میکوبه در دیوار و جیغ میکشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبا تقریبا هر دوساعت بیدار میشه 

حدود 11میخوابه تا 8و 9

روزا دوس داره بخوابه بعد صبحانه، گاهی میخوابه گاهی هم نق میزنه، بعد از ظهر دوسه ساعت میخوابه 2 تا 5تقریبا، ولی بینش باز برا شیر بیدار میشه 

و اینکه بچه ها فرق دارن، این بچه سوممه، دوتا قبلی یکسالگی انفدر نمی‌خوابیدن بعداز ظهر با خودم یه چرت میزدن

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

پسر کوچیکم ی سالشه شبا ۹ و نیم ده میخابه تا ۹ صبح فردا 

ظهر هم ساعت دو و نیم تا ۴ ی چرت میزنه

شبا هم زیاد بیدار میشه برا شیر 

بعضی شبا اصلا نمیذاره بخوابم از بس شیر میخوره

شبایی ک دیگه خیلی خسته باشه و کم بخواد بیدار شه لااقل سه بار بیدار میشه

پیش اومده ک یکی دو شب هم اصلا بیدار نشده تا ۶ صبح ولی اونا استثنا بوده

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
پسر کوچیکم ی سالشه شبا ۹ و نیم ده میخابه تا ۹ صبح فردا  ظهر هم ساعت دو و نیم تا ۴ ی چرت میزنه ...

zسیرش کن قبل خواب

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه های من پدرمو درآوردن ، ازز بس بد خوابن ، در طول روزم کم میخوابن ، اصلا نمیدونم چیکار کنم 🥲

دخترم الان چقدر خسته بود ولی پدزمو درآورد تا خوابید

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
یه سوال دیگه ، کی میخوایید از شیر بگیرید بچه هاتون رو؟

من بزرگه رو یکسال و ۴ ماه از شیر گرفتم

اینم نهایت یک سال و نیم شیر بدم

چون غذا خوردنشون خوبه و تو این سن راحت از شیر گرفته میشن

و کمتر اذیت میشن

خودمم نابود شدم با ۳ سال شیر دهی مداوم

بچه هام شیر به شیر بودن

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  
من بزرگه رو یکسال و ۴ ماه از شیر گرفتم اینم نهایت یک سال و نیم شیر بدم چون غذا خوردنشون خوبه و تو ...

بچه های من دوقلو هستن ، تو فکرشم تا ۱۸ ماهگی از شیر بگیرمشون ، اونوقت از شیر بگیری‌ شبا دیگه میخوابن تا صبح؟🫠

بچه های من دوقلو هستن ، تو فکرشم تا ۱۸ ماهگی از شیر بگیرمشون ، اونوقت از شیر بگیری‌ شبا دیگه میخوابن ...

یبار احتمالا بیدار میشن واسه آب

پسر بزرگم سه سالشه هنوز شبا بیدار میشه ی بار گاهی دوبار میگه آب میخام

من که نمیگیرم خودش داره کم میکنه الان دلش بیشتر غذا و تنقلات میخاد 

دخترم خیلی به شیر وابسته اس ،  و فوق العاده بد غذا ، امیدوارم بهتر بشه