2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچه ی یکساله دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 22 پست
یبار احتمالا بیدار میشن واسه آب پسر بزرگم سه سالشه هنوز شبا بیدار میشه ی بار گاهی دوبار میگه آب میخ ...

اها... پس حالا حالا ها خواب راحت تعطیله

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤

10تا 10ونیم همه برقا رو خاموش میکنم شعر میخونم تا خابش ببره

هر یکی دو ساعت بیدار میشد برای شیر

از یکسال به بعد بیدار میشد آروم تو پشتش میزدم

روپام گذاشتم که بدونه شیر هم بخوابه

بعد از یکی دو هفته عادت کرده الان 1سال و سه ماه دو بار بیدار میشه آب میدم با لیوان و بعد میخابه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام نیلوفر جان خوبی من رفتم سونو گفتن دو ساک حاملگی تشکیل شده یکیش داره خونریزی میکنه به نظرت سقط م ...

بمنم همینو گفتن ولی با استراحت کردن‌ بمرور خوب شد ، حاملگی دوقلویی سه ماه اخرش فقط گریه داره 😅😅😅

هو رب المستحیل و انت تبکی الممکن...اوخدای ناممکن هاست در حالی که بر ممکن گریه میکنی!❤
نیلوفر جان به شما گفتن یکی رشد نکرده تورو خدا دیدی جواب بده 

نه بمن گفتن یه قل از بچه ها هماتوم داره یعنی خونریزی جفت ، که من خیلی مراعات کردم و خداروشکر مشکل جدی که منجر به رشد نکردن بچه بشه ایجاد نشد ولی بعضی از دوقلوها اینطور میشن ، یعنی ممکنه تو هفته های ابتدایی دوتا باشن ولی بمرور بخاطر هماتوم و خون نرسیدن به جنین رشدشون متوقف بشه و معمولا این اتفاق مشکلی برای جنین دیگه ایجاد نمیکنه مخصوصا تو هفنه های پایین چون به راحتی جذب میشه

دخترم خیلی به شیر وابسته اس ، و فوق العاده بد غذا ، امیدوارم بهتر بشه

سلام 

منم مثل شما دوقلو دختر و پسر دارم الان یکسال و سه ماهه هستن 

قول دخترم به شددددت بد غذا یعنی اصلا چیزی نمیخوره فقط با شیر دووم آورده خیییلی از این بابت  ناراحتم میدونم گذراست بزرگ بشه درست میشه ولی وقتی میبینم غذا نمیخوره و لاغر و نحیف شده دلم میسوزه 

بچه های شما فکر میکنم دیگه بزرگ شدن و این دوره رو گذروندین‌ پیشنهاد یا سفارشی برام ندارین که عملی کنم ؟

خواهش میکنم اگر پیاممو دیدید پاسخ بدین