2777
2789

سیم کارت شاتل گرفتم هرکار کردم نتونستم خودم نت بخرم بردمش کافی نت اقاهه گفت باید هروقت خواستی نت بگیری بیای کافی نت بخری ازم اره درسته 😒🙁😕؟؟؟؟؟؟

رت گفته باید بری تو سایتش  باید یادت میداد بخاطر پول یادت نداده مگه اونجا مثلا مراکز شاتله که باید بیای برای پول گفته

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون واسه خودش گفته پول بگیره ازت چرا نشه بگو ببینم چطور کردی که نشده

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن
نه فکر کنم بشه  زنگ بزن پشتیبانی

شماره پشتيباني از كجا بيارم از نت ميشه پيدا كرد عزيزم خودمم خیلی تعجب کردم اخه یعنی تا من نتم تموم میشه پاشم شال وکلاه کنم برم کافی نت شاید یه وقت نصف شب بود ومن لازم داشتم🙁

شماره پشتيباني از كجا بيارم از نت ميشه پيدا كرد عزيزم خودمم خیلی تعجب کردم اخه یعنی تا من نتم تموم م ...

😂😂نه عامو اره بزن نت 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اون واسه خودش گفته پول بگیره ازت چرا نشه بگو ببینم چطور کردی که نشده

عزیزدلم والا هرچی زدم هی نفست از طریق کارت عابر ورمز دوم وفلان که من ندارمش مثلا مثل همراه اول وایرانسل نیست که شارژ بریزی توش وبا کد راحت بتونی شارژ بخری *۱#روزدم وخرید بسته رو زدم هی نشد 

عزیزدلم والا هرچی زدم هی نفست از طریق کارت عابر ورمز دوم وفلان که من ندارمش مثلا مثل همراه اول وایرا ...

ای بابا زنگ بزن پشتیبانی شاتل شماره‌اش توی نت هست

" درود به مردم شریف ایران/ دختر بلد نیست خط چشم بکشه/بچه ها نخندینا/ما همه باهم هستیم نترسید/زودی میبینمتون/مهرشاد اینورُ نگاه کن/بلوچستان مال ایرانِ/ من میخوام برم دادسرا/ دخترم مریضه/مامان تورو خدا به خاطر من/ خاله نفس بکش/ بچه هاااا بچه هااا /اینجا مردم فقط زنده‌ان زندگی ندارن

استارتر رمز پویا رو فعال کن راحت بگیر بجز شارژ و نت خیلی کاربردای دیگه ام داره

عزیزدلم والا هرچی زدم هی نفست از طریق کارت عابر ورمز دوم وفلان که من ندارمش مثلا مثل همراه اول وایرا ...

زنگ بزن پشتیبانی 

ما مودم شاتل داریم از سایت میخریم

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
مال منم فقط پیشنهاد ویژه میده زنگ زدم پشتیبانی گفتن پیگیری می‌کنیم ولی خبری نشد

منم *۱#رو میزنم بسته رو میزنم هی میزنه رمز کارت وفلان بابا من سیمکارت همراه اول دارم هم دائم هم اعتباری چند ساله مثل جوووون برام کار میکنه خودشون نت همراه اول رو قطع کردن الانم اینجوری 😢😢😢😢

عزیزم باید برم بانک فعال کنم رمزو درسته 🤔

اره رمز پویا یکبار مصرف که با پیامک هست خیلی خوبه