2777
2789
عزیزم با این رتبه قبول نمیشه  الان فیزیو ۲۰۰۰ میخواد پزشکی زیر هزار

گلم

چند سالتونه؟ چون بی خبرید

دوستام با همین رنج رتبه الان دانشجوئن

خودمم هستم 

نمونه کارنامه هم تو سایت قلمچی هست

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای اقا سال ۹۷ دوستم با ۲هزار پزشکی نیاورد

الان خیلی فرق کرده ظرفیتا بیشتر شده

پارسال تا ۵۰۰۰ خوردی قبولی داد

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

سوالت چیه

سرطان کلیه گرید۲ 

شیمی درمانی میخواد؟؟؟

و خب کسی با این اوصاف میتونه عمر طبیعی داشته باشع؟؟

چنددرصد احتمال برگشت دارع؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

گلم چند سالتونه؟ چون بی خبرید دوستام با همین رنج رتبه الان دانشجوئن خودمم هستم  نمونه کارنا ...

یعنی میگی کنکور آسون تر شده؟؟؟

اگه بخونم قبول میشم؟

شما چند سالته

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
یعنی میگی کنکور آسون تر شده؟؟؟ اگه بخونم قبول میشم؟ شما چند سالته

نه اسونتر نشده 

اتفاقا سخت تر شده

ظرفیت پذیرش بالا بردن به دلیل مهاجرت پزشکا و...

نه اسونتر نشده  اتفاقا سخت تر شده ظرفیت پذیرش بالا بردن به دلیل مهاجرت پزشکا و...

بخدا سالی ک من کنکور دادم ۱۱ هزار پرستاری نمیاورد 

نهایت مامایی میشد😭

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
بخدا سالی ک من کنکور دادم ۱۱ هزار پرستاری نمیاورد  نهایت مامایی میشد😭

میدونم  

۱۰۰۰ ریاضی

خاطره زیاده

تکراری ترینش هم آخر شبا موقع خواب گوشیم میگرفتم بابا میومد یه نگاه به من میکرد سری از تاسف تکون میداد

میگفت آخرش این گوشی بدبخت میکنه تورو😂

هرگز نَمیرد آنکه دلش زنده شد به نور...🌙
۱۰۰۰ ریاضی خاطره زیاده تکراری ترینش هم آخر شبا موقع خواب گوشیم میگرفتم بابا میومد یه نگاه به من می ...

شما چند مدت خوندید واسه کنکور و چه سالی کنکور دادین؟ منطقه سه هستین؟ ببخشید زیاد پرسیدم