2777
2789

ن 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

خودم که هنوز مونده😂🤦🏻‍♀️ ولی خواهرم سال ۹۱ داده با رتبه تقریبا ۳۰۰۰ ریاضی الانم فوق لیسانس مکانیکه 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن 

هم تایپیم 👍😁

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

رتبم ۴ هزار و خرده ای سال ۹۷ رشته تجربی 

فرهنگیان رفتم الانم معلم هستم

هیچی همش صبح ها میخوابیدم خواهرم حرص می‌خورد که درس نمیخونی((: 

ولی خوابم سبک بود تا در رو باز میکرد چشمام رو باز میکردم مچم رو نتونست هیچ وقت بگیره که خوابم

الانم همش میگه اگه صبح ها نمیخوابیدی دکتر بودی

رتبم ۴ هزار و خرده ای سال ۹۷ رشته تجربی  فرهنگیان رفتم الانم معلم هستم هیچی همش صبح ها میخواب ...

با همین رتبه الان پزشکی و دارو و فیزیو قبولید منطقه ۲

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

تلاش کردم خیلی ۶۰۰تجربی  پزشکم پشتکار و پیوستگی حرف اول رو تو موفقیت میزنه

اقاا ی سوال

درباره سرطان کلیه اطلاعاتی دارین؟؟؟؟حتی کم؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من خیلی خل بودم

تو کانون و آزمون های سنجش رتبم تک رقمی میشد همین شد که هرکی من و می دید میگفت این حتما تک رقمی میاره 

مدیر مدرسمون تو سنجش رتبم شد ۳ یا ۲ بزرگ بنر عکسمو زد تو مدرسه منم خر شدم و فکر کردم چه خریم 

هیچی بعد عید درس رو ول کردم رتبم شد ۳۰۰ مثل یک حیون شریف تا یک مدت کارم گریه بود 

الان که به عقب نگاه میکنم خجالت میکشم واسه همچین چیزی خودمو خفه کرده بودگ