2777
2789

سفر کربلا نمیتونم برم ب خاطر این ترس 

خودمو از همه چی محروم کردم 🙁🙁🙁🤕

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شدم و میترسم شدید

به نظرم ترستو ریشه یابی کنی روی خودت کار کنی از بین میره

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
به نظرم ترستو ریشه یابی کنی روی خودت کار کنی از بین میره

چطوری ریشه یابی کنم؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
چطوری ریشه یابی کنم؟

فکر کن ببین از چیش می‌ترسی آیا خاطره بدی از اون داری یا قبلا برای نزدیکات اتفاقی افتاده

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
فکر کن ببین از چیش می‌ترسی آیا خاطره بدی از اون داری یا قبلا برای نزدیکات اتفاقی افتاده

نه هیچیییی 

همیطور از فضاش از اینکه اگر تکون بخوره ازاینکه اگر سقوط کنم چی

نه هیچیییی  همیطور از فضاش از اینکه اگر تکون بخوره ازاینکه اگر سقوط کنم چی

خب سعی کن روی ضمیر نا خودآگاهت کار کنی به خودت القا کن چیزی نیست هیچ اتفاقی نمیفته حتی میتونی بگی اگه قرار باشه این اتفاق بیفته میفته پس بی دلیل میترسم من چنتا از ترسامو با این روش برطرف کردم

خب سعی کن روی ضمیر نا خودآگاهت کار کنی به خودت القا کن چیزی نیست هیچ اتفاقی نمیفته حتی میتونی بگی اگ ...

ممنونم از اینکه برام وقت گذاشتی یعنی میگی خودمو بندازم تو این ترس برم 

بلیط بخرم

ممنونم از اینکه برام وقت گذاشتی یعنی میگی خودمو بندازم تو این ترس برم  بلیط بخرم

خواهش میکنم روش خوبیه ولی قبلش یکم روی روانت کار کن

خواهش میکنم روش خوبیه ولی قبلش یکم روی روانت کار کن

ممنونم حتما 

ی دنیا تشکر