2777
2789
عنوان

انتقام از قبلی

224 بازدید | 39 پست

چن وقتی می‌شد مشکوک بودم به نامزدم همش زنگ وپیام میدادم خیلی کم جوابمو میداد یا میگفت حوصله ندارم خلاصه یه روز که رفتم پیشش گوشیشو ازش گرفتم بهش گفتم خیلی بهت مشکوکم چون کارات نشون دهنده ی خیانته خلاصه گوشیشو گرفتم دیدم با یه دختره که قبلا خیلیم ازون بهم گفته که بهش خیانت کردواینا دیدم با اون چتاشو اینم بگم که بهم گفته بود قبلا که به اون هنوزم پیام میده ولی دیگه درحد خانومم اینا نه دیدم توچت هاش بهش گفته بود من بجز تو باهیچکس ازدواج نمیکنم واینا خلاصه من خیلی ناراحت شدم گفتم دلیل این کارات ورفتارات این بود من که روز اول بهت گفتم روزیکه بگی دلت باهام نیست خیلی راحت میرم از زندگیت لزومی نداشت این کارو باهام کنی برگشت گفت من فقط دنبال انتقامم فقط یکم دیگه صبوری کن خودم میبرمت سرکارش یهو تورو باهام ببینه حالشو بگیرم الان من چیکار کنم به نظرتون؟؟

دروغای شاخدار 🙄😐

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چیکار کنم اخه؟بهم بزنم یا وایسم ببینم آخرش چی میشه ؟

مظلوم و ساده نباش ..!

میخوای وایسایی اخرش مقصر هم بشی و ترکت کنه؟!

تو ترکش کن که همیشه تو حسرت اشتباهاش و نداشتنت بسوزه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/