2777
2789
وقتی خوابم ببره دیگه تنگی نفس احساس نمی‌کنمروزا قبلا خیلی شدید بود همش مجبور بودم نفس عمیق بکشمدکتر ...

دیروز دکتر ریه رفتم حدس میزنه آسم باشه اما مطمئن نبود الکی دارو داده گفته بخور…کم خونی بله دارم قرص ففول خریدم بخورم

دیروز دکتر ریه رفتم حدس میزنه آسم باشه اما مطمئن نبود الکی دارو داده گفته بخور…کم خونی بله دارم قرص ...

ممکنه از کم خونی باشه

ریه هم باید تست اسپیرومتری ازت می‌گرفت که ببینه اسم داری یا نه 

به نظرم یه دکتر خوب برین اگه دیدین کم خونی خوب شد و تنگی نفس خوب نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه از کم خونی باشهریه هم باید تست اسپیرومتری ازت می‌گرفت که ببینه اسم داری یا نه به نظرم یه دکتر ...

تست ریه دادم گفت خوبه فقط میگن استرس و اضطراب دیگه نمیدونم چی دکتری برم چون یه لقمه غذا میخورم لقمه بعدی نفس عمیق بالا نمیاد و در عذابم

به خاطر معدس منم اینجوریم وسط غذا نفسم بالا نمیاد

قبل غذاخوردن هم اینجوریم اما موقع غذا شدیدتر میشه جوری که نمیتونم ادامه غذارو بخورم.میکروب معده یکی داشت میگفت تنگی نفس ایجاد میکنه درسته؟میخوام بدونم چقدر طول میکشه تا درمان بشیم

قبل غذاخوردن هم اینجوریم اما موقع غذا شدیدتر میشه جوری که نمیتونم ادامه غذارو بخورم.میکروب معده یکی ...

من خودمم میکروب معده دارم با ورم معده و اسید معدن زیاده ولی دکترا میگن برای استرسه

قبل غذاخوردن هم اینجوریم اما موقع غذا شدیدتر میشه جوری که نمیتونم ادامه غذارو بخورم.میکروب معده یکی ...

بدبختی این تنگی نفس من قرص های زیادی رو مصرف کردم شدنش رو کم میکنن ولی کامل خوب نمیشه