من همیشه دارم ادامه نفس عمیق نمیتونم بکشم همش خمیازه میکشم هنگام غذا خوردن حس مرگ دارم
دقیقا چند تا دکتر رفتم یکی میگه اعصاب یکی آسم یا معده من بیشتر فکر میکنم از معده و اعصابه شما دکتر نرفتین انشالله خدا ی راهی نشون بده واقعا سخته موقع عذا خوردن راه حلی پیدا شد خوب شدم خبر میدم شما هم به من خبر بدین ممنون
سلام وای خیلی سخته دکتر میری ربط میدن به اعصاب استرس دارم افسروگی ولی مطمعنم از معدمه نمیدونم دیگه چ ...
ببخشید نفس تنگی شما خوب شد؟علتش چی بود؟چون منم اینجوری موقع غذا خوردن و پیاده روی نفس کم میارم نمیتونم نفس عمیق راحت بکشم خیلی باید تلاش کنم فقط شبا از بینی نفس میکشم و راحتم…روز که میشه از دهان باید نفس عمیق بکشم بین چندتا نفس عمیق یکی فقط حس راحتی بهم میده…معدمم مشکل داره دکتر گفته چیزی نیست ولی این حالت داره اذیتم میکنه اگه علتش رو فهمیدید میشه بگید
منم علائم شمارو دارم شما خوب شدید؟مشکلتون چی بود دقیقا
من کمی پرولاپس میترال دارم که وقتی از پله بالا میرم تنگی نفس و تپش قلب شدید بهم میده ورم معده هم دارم بعضی چیزا که میخورم اصلا نمیتونم نفس بکشم وقتی استرسی هم میشم نمیتونم نفس بکشم دکتر بهم گفت برا استرسه ولی ترکیبی از این چیزایی هست که میگم
شما هرروز بیشتر اوقات از دهان نفس عمیق میکشید؟موقع خواب از بینی؟
چون من اینجوریم الان دوماهه تقریبا دکتر هم رفتم هیچکس نفهمید چمه فقط الکی برام قرص مینویسن و میگن شاید اینه شاید اونه هیچکس نفهمیده چیه میگن سالمی و این برام عجیبه