2777
2789
عنوان

بیوووتی بلندر ....😍🤍

148 بازدید | 16 پست

خانوما باید اولش بشوریم بعد بمونه خشک شه بعدش استفاده کنیم ؟ اون شستن مهمه باید باشه؟ 

بهم نخندین بار اوله گرفتم (: 🥲😂

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ...او که هرگز نتوان یافت همانندش را ...🤍🌕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اطلاعی ندارم ولی تاحالا نشتستم 

خب اینجوری ک کثیفه و جوش میزنی 

من هربار بعد استفاده میشورم 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اطلاعی ندارم 🗿😐💔

شاید تلخ و بی‌مزه ولی مست چشاتم 🍾🍷هنوز غرق نگاتم تو اون صحنه لب دره شدی چتر نجاتم  شدیم جدا با یه بلیط ، اشکات از چشمات و مژه هات پایین میریخت ، با بغض بهم میگفتی کجا داری میری؟✨🥲تو میمونی و خیالت 💔زخمی میشه بالت 🪶   بودیم باهم دیگه کاپل عکسام توی کاپ دافی با یه ماسک مثل لاکازادیپاپل 🎭💞هر چیم بشه خب هرکی هم بره تو مال منی بیب نگو تا کی بگو واسه همیشه ✨🌙                                                          گولم میزدی مثل h تو رگی ⁦⁦⁦:-)⁩ لب ساحل 5:00 صبح همه روزا رو حفظم اگه یادت رفته تو 🌊   کسی دورمون نی ، برف چیه ؟ ما که نوک قله بودیم دادی قول بمونی توی کلبه چوبی 🛖همش گل بچوقیم 🚬 فقط خودمونیم  می‌زنیم دور دور زمین من کس.خل توام 💕😂تو کس.خل منی 😂 مست میکردم و هی میدادم بهت تکست تخس مثل خودم یه لیوان دستت سک میچسبیدی بهم مثل سیگار بعد س.ک.س 🚬🔥                                     هر کی داشت دور خودشو می‌زدیم نوک قله کوک ته خط معنی نداشت واسه دوتا غد خله تخس 😎🔥 بعد تو حواسم پرته خاطره ها میبرنم عقب هی بعد تو شبا چه سرده ستارم رفته کجای کهکشون ؟⭐🌌 

باید مرطوبش کنی تا کرم جذب اون نشه و قشنگ رو صورتت بخوابه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خب اینجوری ک کثیفه و جوش میزنی  من هربار بعد استفاده میشورم

چجور بشورم

من کثیف میشه کلا عوضش میکنم 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35