2777
2789
عنوان

تجربه من از خودکشی ناموفق 😏

7140 بازدید | 26 پست

من یک بار موقعی که هم سن ام هم کم بود و هم بسیار بچه بودم اینکارو کردم چندتا قرص خوردم نمیخواستم بمیرم فقط میخواستم خودمو لوس کنم فکرمیکردم کارسازه ...

یکی رو میخواستم ک نمیشد بهدش مشکلات هم زیاد بود

اومدم اینکارو کردم

وقتی خبر ب گوش اون یارو رسید فکرکردم نگرانم میش ... باهام خوب میشه سر ب سرم نمیذاره و اذیتم نمیکنه و هنه چی رو به را میشه

ولی ذره ای به فکرم نبود و فقط خودش مهم بود واسش ... 

یعنی زندگی خودش که کسی نفهمه این مورد منو واسش مهم تر بود تا من 

بعد هم گفت روانیه دختره و رفت ک رفت 

و بقیه هم مسخرم کردن و ابروم رو همه جا بردن ک من اینکارو کردم ... 

حلاصه اشتباه کردم میخواستم بگم هیچ وفت اینکارو ب خاطر بهبود هیچ چیزی نکنید و اگ میبیند کسی اینکارو کرده خواهشا ترکش نکنید چون حالش بده و پیش خودتون نگه دارید این چیزارو ... 

من دلم میخواد از اول وجود نداشتم نه تحمل این دنیا رو دارم نه محاکمه خدا نه بهشتش نه جهنمش

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

کسی به خاطر بهبود زندگی خودکشی نمیکنه

اصولا ادما وقتی کاملا نا امید  و خسته میشن و مرگ آرزوهاشون رو می بینن، تصمیم به این کار میگیرن

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر سالمی،  دیگه حتی بهش فکر نکن

اطراف من هر کی خودکشی کرده فوت شده

و خاله مادرم هشت بچه داره، 

چهارتاشون خودکشی کردن و همه تموم کردن.. 😔

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

اتفاقا همین الان یه دختر خانمی تو تاپیک بغلی با همین مضمون تاپیک ایجاد کرده که قصد خودکشی داره امیدوارم پیام شما رو بخونه..اصلا به نظر من هیچ کس ارزش اینو نداره که به خاطرش خودکشی کنیم حداقل آدم بابت خودش و راحت شدن خودش خودکشی کنه نه به خاطر بقیه 

سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر! 
کسی به خاطر بهبود زندگی خودکشی نمیکنه اصولا ادما وقتی کاملا نا امید  و خسته میشن و مرگ آرزوهاش ...

چرا میکنن من خودمم تو شرایط مثل اسی بودم

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw

چقد بقیه که مسخرت کردن بیشعور و احمقن

کسی که این کارو میکنه قطعا یه مشکل و ناراحتی داره. بجای اینکه واسه حل مشکل کمکش کنن، مشاور ببرنش یا... مسخرش میکنن؟؟؟

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
کسی به خاطر بهبود زندگی خودکشی نمیکنه اصولا ادما وقتی کاملا نا امید  و خسته میشن و مرگ آرزوهاش ...

چرا گاهی ب خاطر اینکه نیاز ب ترحم دارند ادمها و میخوان یکی رو بترسونن اینکارو میکنن البته دقیق ک اتفاقی نیفته و خب کاملا اشتباهه 

من دلم میخواد از اول وجود نداشتم نه تحمل این دنیا رو دارم نه محاکمه خدا نه بهشتش نه جهنمش

منم مثل تو

بیاید به هم قول بدیم. قول بدیم درد و ناراحتی و استرس بقیه رو سبک نشماریم...شاید توی اون لحظه طرف فقط همینو میخواد.اگه دلش بچه میخواد نگیم وای بچه چیه بیخیال. اگه دلش میخواد ازدواج کنه نگیم وای شوهر چیه؟ بیخیال. هنوز زوده برات و شوهر بده و خیانت میکنه و این چرت و پرتا...اگه دلش میخواد مستقل باشه نگیم وای کار چیه؟ بخواب توی خونه. اگه دلش میخواد درس بخونه نگیم حالا اونا که خوندن به کجا رسیدن؟ با سبک شمردن درد بقیه، هیچکی فکر نمیکنه شما یه قهرمان هستید، بلکه احمق به نظر میرسید.لطفا اینو توی مغزتون پین کنید.

ولی من اینکارو جوری و وقتی میکنم که مطمئن باشم میمیرم

پشیمونم نمیشم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من از سر ترسم اینکارو کردم انگیزه ترحموخودکشی درکار نبود ولی از همه جهت به ضررم شد دستم به عمل کشیددد دکتر گفت گفت اگر فقط سرسوزن بیشتر میکشیدم  فلج قطعی بود بعد عملم افت اکسیژن پیدا کردم   بزور ب زندگی عادیم برگشتم هیچوقت خودمو نمیبخشم ک باعث ترس خانوادم شدم تصویر گریه زاری مادرم  و خواهرم هنوز جلوی چشممم هستن کاش خدا از تقصیرم بگذره

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺