2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احساس رو‌که‌نمیشه خاموش کرد.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        

عزیزم رابطه منطقی یعنی وقتی یه نفرو دوست داری و عاشقش شدی 

تمام جوانب رو نگاه کنی و با عقلت ببینی از چه جهت هایی 

با هم مخالفید و از چه نظر موافق 

بعد تصمیم بگیری برای اون رابطه 

بعنی اگر اختلاف نظر داشتین اون رابطه رو ادامه ندی فقط بخاطر احساس و عشق

رابطه منطقی این نیس که احساس توش خاموش باشه

اونیه که تو تصمیمات و اولویتا پا رو احساس بزارین 

تو دعوا ها و دلخوریا منطقی صحبت کنین و سریع به ایپ و تاپ همه چی نزنی

احساس هس

ولی لازم و به جا

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
اینجوری کمتر اذیت میشیم

پس کلا برقرار نشه کلا اذیت نمیشی

درستش اینه که پایاپای باشه هم منطق هم احساس

ینی یه جا که تقصیر طرفت بود تو نری عذرخواهی.بهش یاد بدی که وقتی مقصره بیاد عذرخواهی کنه.

یا از اینجور چیزا

عزیزم رابطه منطقی یعنی وقتی یه نفرو دوست داری و عاشقش شدی  تمام جوانب رو نگاه کنی و با عقلت بب ...

چطوری تر رابطه ای که یه نفر و دوسش داری منطقی باشی نزاری احساساتت بالا بیاد؟

چطوری تر رابطه ای که یه نفر و دوسش داری منطقی باشی نزاری احساساتت بالا بیاد؟

عزیزم وقتی دوسش داری این یعنی بهش احساس داری. 

ولی خب اگر مشکل یا مانعی باشه تو رابطه باید منطقی فکر کنی برای ادامه دادن یا ندادن

عزیزم وقتی دوسش داری این یعنی بهش احساس داری.  ولی خب اگر مشکل یا مانعی باشه تو رابطه باید منط ...

چیکار کنم برام اهمیتش کم باشه کمتر حساس باشم خیلی عادی و معمولی باشیم وقتی دوسش دارم؟

چیکار کنم برام اهمیتش کم باشه کمتر حساس باشم خیلی عادی و معمولی باشیم وقتی دوسش دارم؟

عزیزم باید حواست به این باشه که اگر خیلی احساساتی برخورد کنی نمیتونی درست تصمیم بگیری و مشکلات و عیب های طرف مقابل به چشمت نمیاد....سعی کنی رابطه رو در یه حالت نگه داری و خب محبت نکنی 

رو بشون ندی میشه منطقی.. ن یکی مث من ک الان داره سواستفاده میکنه. تاپیکمو بخونی متوجه میشی

خونرم متوجه نشدم 

دوساله با همین چرا اینجوری هستین پس؟

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
عزیزم باید حواست به این باشه که اگر خیلی احساساتی برخورد کنی نمیتونی درست تصمیم بگیری و مشکلات و عیب ...

احساساتی برخورد نمیکنم ولی خب تایپ کلا احساسیه بیشتر  اذیت میشم 

احساساتی برخورد نمیکنم ولی خب تایپ کلا احساسیه بیشتر  اذیت میشم

خب عزیزم وقتی یکی رو دوست داری نمیشه دوسش نداشته باشی همزمان 

فقط میشه زیاد خودتو بهش وابسته نکنی و کمتر در تماس باشی