2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐💔صد تاااااااا چخبرههه  جوشاش رفتن حالا واقعا پوستش چجور بود خوب شد ؟؟

اره روزی بکی تا سه ماه

جوشاش بعدع اصلاح ریخت بیرون  پرررررر بوددددددددد   رف کاما

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
اره روزی بکی تا سه ماه جوشاش بعدع اصلاح ریخت بیرون  پرررررر بوددددددددد   رف کاما

چرکی بودن ؟؟ 

نمیدونی چند درصد میخورد ؟؟ 

من میخوام سر از خود بخورم اخه 

ولی سه ماه که خیلی زیاده یعنی واقعا تا ۳ ماه بودشون 

😐💔صد تاااااااا چخبرههه  جوشاش رفتن حالا واقعا پوستش چجور بود خوب شد ؟؟

زیاد نیست عزیزم من تو شهر خودم زیر نظر دکتر پوست پونصد تاشو خوردم سه ماه اول هر دوازده ساعت یک عدد خوردم سه ماه دوم هر روز یک عدد و سه ماه سوم یک روز در میون خوردم و جوشهام رفتن 

فقط با اب فراوان خوردم و شکم پر   و تا نیم ساعتم نباید دراز بکشیم هیچ مشکلی هم ندارم الان 

مثل روانشناسا حرف میزنم مثل روانی ها عمل می کنم 💋😈👽            از سال ۹٥ خواننده خاموش بودم بلد نبودم چطوری عضو بشم 😜😝
زیاد نیست عزیزم من تو شهر خودم زیر نظر دکتر پوست پونصد تاشو خوردم سه ماه اول هر دوازده ساعت یک عدد خ ...

پوستت و جوشت چ نوع بود

خودتو بقیع تجربع راکوتان ندارید بگید ب منم

این کاربری متعلق به دونفر جاذاب میباشد🤝🤝🥂😈
زیاد نیست عزیزم من تو شهر خودم زیر نظر دکتر پوست پونصد تاشو خوردم سه ماه اول هر دوازده ساعت یک عدد خ ...

داکسی ساکیلین صد خوردم 

مثل روانشناسا حرف میزنم مثل روانی ها عمل می کنم 💋😈👽            از سال ۹٥ خواننده خاموش بودم بلد نبودم چطوری عضو بشم 😜😝
پوستت و جوشت چ نوع بود خودتو بقیع تجربع راکوتان ندارید بگید ب منم

نه من از راکوتان میترسیدم خودم به دکتر گوفتم برام ننویس  جوشهام چرکی بودن ولی کوچیک بودن از اون بزرگا نبودن  زیر پوستی و قرمز هم جوش داشتم 

اخه من نمبتونم تا سه ماه ادامه بدم چون دکتر نرفتم 

مثلا سه ماه زمان برد تا خوب بشن برن یا دو هفته اول دیگ رفتن ؟؟ 

اخه من نمیخوام که دائمی برن موقتی واسه چند روز میخوان برن 

بعد میگم دیدی بعضی جوشا خوب میشن ولی انگار جای صورتی دارن یا ی اثار کوجولو صورتی رنگ ازشون مونده اونا رو هم برد ؟؟؟