2777
2789

سلام عزیزم بله این کمپانی جز کمپانی هایی هستش که پایه و اساس اصولی و قانونی داره

من چهارسال توی شرکت نفیس بودم و از اردیبهشت ماه وارد سان تیم شدم و هر روز فقط خداراشکر میکنم بخاطر انتخابم و تغییر کمپانی

سان تیم محصولاتش تماما گیاهی و درمانی هستش و با فرمول جادویی نخبه ایران دکتر شایگان مهر تولید میشن و تحت لیسانس انگلیس هست

پشتیبانی عالی دارند که اگه سابقه کار داشته باشی متوجه میشی پشتیبانی چقد مهم هستش 

منکه هر روز خداراشکر میکنم بابت این کمپانی عالی بابت درآمد خوبم و محصولات نامبر وانی که داریم

سلام عزیزان  من ۴ساله تو نفیسم هیچ مشکلی نداشتم عالی بود ولی از وقتی پلن درآمدزایی تغییر کرد دیگه پایین مجموعه پورسانتی نمیگرفت همه پورسانت ها برای بالایی ها بود 

کم کم محصولات بی کیفیت شدن  محصولات عمومی حذف شدن حجم محصول کم شد ولی در عوض قیمتا خیلی گرون شد 

اخیرا از محصولات اوره اوسرین و کرم ضدلک همه مشتری ها ناراضی بودن بوی ترشیده میدادن  شرکت هم جوابگو نیود 

قصد تخریب نفیس رو ندارم ولی از نظر من دیگه مناسب کار کردن نیست 

سان تیم خیلی تحقیق کردم ادم بی تجربه ای نیستم ۴سال نتورک کار کردم  کاااملا مجوز داره محصولات تحت لیسانس انگلیس  قیمت و حجم محصولات مناسب 

خود دکترشایگان مهر تولید میکنه و مشکلی در محصول باشه باخیال راحت میتونیم شخصا با دکتر شایگان مهر در میان بذاریم و مشکل حل بشه و محصلی ناراضی بودین ب شرکت برگشت میزتید پولتونو پس میگیرید حتی اگه محصول تموم شده باشه 

اینجا خیلی راحت محصول فروش میشه چون دکترشایگان مهر معروفه و همه محصولاتش رو قبول دارن 

شما میتونید تو گوگل راجبش تحقیق کنید 

اگه سوالی بود در خدمتتون هستم 09184994315 خانم شفیعی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان