2777
2789
عنوان

به نظرتاتون احتیاج دارم

296 بازدید | 36 پست

سلام 

نمیدونم تاپیکای قبلمو دیدید یا نه که گفتم فعمیدم شوهرم با یه نفر درتماسه بهش گفتم دعوا راه انداخت که تو چرا منو چک کردی گفتم از بس اشغال بودی گفت دوسه روزه باهاش در ارتباطم تمومش میکنم ولی اون یکی دوروزی که تو اتاق قهر بودم همچنان بهش پیام میداد دوباره دعوامون شد گفت جدی دیگه تمومش میکنم منم قبول کردم گفتم با دعوا و بداخلاقی بدتر میشه ولی الان سه هفته گذشته باز باهاش در ارتباطه بیشتر پیگیری کردم دیدم با دوتا شماره در ارتباطه شما به جای من بودید چکار میکردید بهش میگفتید دوباره؟یسری میگم برم قیدشو بزنم ولی دخترم گناه داره از الان بشه بچه ی طلاق از طرفیم هیچی از خودم ندارم توروخدا راهنماییم کنید درسته بعضیا میگن نباید بگی چون شوهر ترسش میریزه به کارش ادامه میده ولی چطوری تحمل کنمو چیزی نگم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان