2777
2789
عنوان

خودکشی

1359 بازدید | 75 پست

دلم میخواد از دست ازار و اذیت مادرم راحت بشم دلم نمیخواد ببینمش دیگه ولی چون تو یک خونه ایم و مجردم مجبورم بسوزم و بسازم ولی دیگه خستم کرده و میخوام خودمو بکشم ۲۰ سالمه و هی میزنه تو سرم که ۲۰ سالته و هم سن و سالات ازدواج کردن و خواهرت ۱۸ سالگی عروس شده 

نگین مادره هر چی باشه دوستت داره و به دنیا اوردتت هرکسی لایق مادر بودن نیست خدا مادراتونو براتون حفظ کنه

بیخیال از هر خیال🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@وااااران   بیا این اولیش

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

درکت میکنم مثل تو خیلی از مادرم کشیدم ولی یادت نره زندگی خیلی قشنگه خودت ب خودت امید بده سرگرم کن خودتو بیست سال سن زیادی نیس هم سن منی اما وقت زیاد داری براازدواح برو کار کن خرج خودتو دربیار

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

بهش بگو

من، تمام دوستای من بالای بیست سالن

هیچکدوممممم شوهر نکردیم داریم درس میخونیم

همسن و سالات کیه دیگه مادرت میگه

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه

چقدرمنم دیشب دلم خودکشی مردن میخواست تاپیک قبلم بخون 

هنوز همون حال هوا دارم

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱