hafiz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 764 عنوان #انگیزشی 82 بازدید | 5 پست به جا اینکه به خودت بگی:✖️من یه آدم شکست خورده و بازندم و باید خودم رو سرزنش کنم!☑️من به خودم افتخار میکنم که شروع و تلاش کردم این خودش خیلی شجاعت میخواد!✖️از بقیه عقب افتادم اونا خیلی پیشرفت کردن!☑️من با سرعت خودم به سمت اهداف مخصوص خودم حرکت میکنم و با هیچکس قابل مقایسه نیست.✖️موقعیتهای خوب زندگیمو از دست دادم دیگه موقعیتی گیرم نمیاد!☑️گذشته رو راهنمای خودم قرار میدم تا از فرصتهای آینده بهترین استفاده کنم.✖️من باید از همه بهتر باشم!☑️من قابل مقایسه با بقیه نیستم من روند مخصوص خودم رو برای رشد دارم.❗️با خودت مهربون حرف بزن چون وجود تو به عنوان عزیزدردانه خدا خیلی ارزشمنده. 1402/03/31 | 14:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مدیم عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3423 طرفدار پروبا قرص انگیزشیاتم😁😍 . میشه برای قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی ؟
hafiz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 764 طرفدار پروبا قرص انگیزشیاتم😁😍 پست جدیدم.حالایادت نره😊
مدیم عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 3423 پست جدیدم.حالایادت نره😊 ن من همرو نگا میکنم.. ولی لایک نمیکنم... وگر نه همی پستاتو تا الان خوندم... . میشه برای قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی ؟
hafiz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/20 تعداد پست: 764 ن من همرو نگا میکنم.. ولی لایک نمیکنم... وگر نه همی پستاتو تا الان خوندم... بازم ممنون 😊