زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......
ببین همهامون میدونیم رقابتیه و خیلیا خیلی واسش خوندن و رسیدن به یه سری رشتههاش به نسبت بقیه سختتره پس منطقی به داستان نگاه کن
منم هیچی نخوندم در واقع تصمیمم اینه بمونم واسه اردیبهشت ولی تا کنکور میخوام همون کتاب درسیها و کنکور سالهای قبل رو بخونم ببینم چی میشه ولی خب کلا روش حسابی وا نکردم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه... #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......
از اونایی که ضریبشون بیشتره شروع کنه بیشتر هم رو دوازدهم تمرکز کن میگن نصف سوالا از دوازدهم میاد
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
از الان 14 15 روز مونده به کنکور برنامه بریز روزی یدونه کتابو مرور کن ولی اگ دیدی نمیتونی همایش ببین و با اونا جمعبندی کن
آره منم تجربیام بچهها دی ماه رو که شرکت کرده بودن میگفتن بیشترش از دوازدهمه