2777
2789

تلاشتو بکن ولی حتمن قبولی رو نمیشه گفت

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین همه‌امون میدونیم رقابتیه و خیلیا خیلی واسش خوندن و رسیدن به یه سری رشته‌هاش به نسبت بقیه سخت‌تره پس منطقی به داستان نگاه کن

منم هیچی نخوندم در واقع تصمیمم اینه بمونم واسه اردیبهشت ولی تا کنکور میخوام همون کتاب درسی‌ها و کنکور سال‌های قبل رو بخونم ببینم چی میشه ولی خب کلا روش حسابی وا نکردم 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اصلا نمیدونم چیکار کنم کتابا دورمه ،ولی سر درگمم نمیدونم کدومو بخونم

رشتت چیه تا چه حد خوندی چی مونده

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
اصلا نمیدونم چیکار کنم کتابا دورمه ،ولی سر درگمم نمیدونم کدومو بخونم

از اونایی که ضریبشون بیشتره شروع کنه بیشتر هم رو دوازدهم تمرکز کن میگن نصف سوالا از دوازدهم میاد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
تحربی دوازدهم و یکم از ده و یازده

از الان 14 15 روز مونده به کنکور برنامه بریز روزی یدونه کتابو مرور کن ولی اگ دیدی نمیتونی همایش ببین و با اونا جمعبندی کن

جدی میگی؟ اکثرا از دوازده باشه خوبه

آره منم تجربی‌ام بچه‌ها دی ماه رو که شرکت کرده بودن میگفتن بیشترش از دوازدهمه