دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭
اینش خوبه که توقع یه زن همه چی بلد و آشپز و کوزت و نداره
هنو گاهی وقتا هم لوس شدنی به یه لهجه ترکی میگه قیزیییمم😂😂😂😂
مامان جونم عاشقتم در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜 بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
منم هم سن تو ام با خودم میگم دیگه ۱۱ سال اختلاف سنی طرف باید همه چی تموم باشه
اینارو ول کن دلت باهاشه؟
مامان جونم عاشقتم در میان اشکال هندسه عاشق شش گوشه ام🌸💜 بزن باران نوازش از تو باشد گریه از من!بهانه ای بده به ابر کوچک نگاه من دراوج گریه ها فقد تو میشوی پناه من به داد من برس.........♡
من اگه برگردم به قبل مرد با سن بالاتر رو ترجیح میدم. مرد سن بالاتر ، بیشتر از جوان فهم و شعور داره و الکی سر چیزهای الکی اخم و دعوا نمیکنه.قدر زندگی رو بیشتر میدونه.
البته اگر متکبر نباشه و فکر نکنه همه چی بلد خودشه و زنش بچه است و نفهم. اینطور بدتر میشه.
ببین نه تفاوت سنی کم خوشبختی میاره نه پول نه هیچ چیز به جز دل آدما
بخای بایه کم سن و سالم ازدواج کنی چون طرف بچس میخاد بچه ننه بازی دربیاره اعصابتو خورد کنه