2777
2789

بابام به مامانم گفته کی بشه بره اگه تو خونه بمونه میشه اینه دغ ما 

داداشمم مدام بهم میگه کاش نبودی کسیم نمیاد بگیرتت وای بایذ تحملت کنیم بخدا اذیتشون نمبکنم خیلی بی آزارم یه گوشه درسمو مبخونم پشت کنکوریم حتما دانشگاه یه شهز دور میزتم ازشون ذور بشم ک دبگه نخوان اذیت بشن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی ناراحت نشی از حرفم ولی شاید مشکلات رفتاری ای داری ک اذیتشون می کنی. ما ک شناخت نداریم از هم شایدم حرفم کلا اشتباه هس قبل از گفتنش معذرت خواهی می کنم ولی ذهنم اینجا رفت ک بگم شاید مثلا چیزی استفاده می کنی سیگاری، گلی چیزی یا رابطه با جنس مخالف داری ک خانواده مخالف هستن برای همین اینو میگن. تنها چیزی ک ب ذهنم رسید ک یک پدر و مادر راضی ب دور شدن بچشون و ازدواجش باشن همینه وگرنه چیز دیگه ای نمیاد ب نظرم 

اسی ناراحت نشی از حرفم ولی شاید مشکلات رفتاری ای داری ک اذیتشون می کنی. ما ک شناخت نداریم از هم شاید ...

نه سیگاریم نه رابطه با جنس مخالف دارم یه گوشه درسمو مبخونم