2777
2789
عنوان

خانوادم بهم میگن داریم تحملت میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 34 پست
نه سیگاریم نه رابطه با جنس مخالف دارم یه گوشه درسمو مبخونم

بازم ببخشید بابت حرفی ک گفتم. درک نمی کنم چرا خانوادت باید این حرف و بگن. داداشت ک قطعا از سر شوخی و بچگی گفته. پدرتون و درک نمی کنم

نه سیگاریم نه رابطه با جنس مخالف دارم یه گوشه درسمو مبخونم

نکنه پدر مادرت پسر دوست هستند اسی؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازه حیلی پسر دوستن

پس از همونه 

درکت میکنم پدر منم ، منو اصلا دوس نداره ، کوچیک که بودم بابام مادرم و زور میکرده که منو بندازه همی تلاشش رو کرد ولی خدا نگهم داشت 

ولی حالا میگم کاش بابام کشته بودم وحالا داغ عزیزترین کسم و ندیده بودم کاش 😔

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

اگه میخوای جدا بشی و بری برای دانشگاه یه شهر دیگه  خیلی مراقب خودت باش اسی یه دختر تنهایی 

نزار اتفاق بدی بیفته برات که خدایی نکرده تهمت بزنند بهت 

برو خوابگاه که امنیت داشته باشی

ازه همینکار میکنم مرسی ازت مهربون🤍

ایشا الله خدا بهترین ها رو برات بخواد عزیزم 

سر نماز دعات میکنم که به اون چیزی که لایقشی برسی 

تا یه روزی پدر و مادرت بهت افتخار کنند 🤲🤲❤️

اخه پشت کنکورم میگن بشه دبگه کاش قبول شی بری

آهان ببین منظورشون و بد برداشت کردی. الان متوجه شدم ک چی گفتن. گفتن یعنی خدا کنه زودتر قبول شی وضعیتت مشخص شه وگرنه اگر قبول نشی و هی درس بخونی میشی اینه دق اونا یعنی این ک حالا هی غصه می خورن و ناراحتن ک این بچه این همه می خونه و قبول نمیشه. این ک گفتن بره ام یعنی همین ک قبول شی بری خیالشون راحت شه از بابتت. حرف بدی نگفتن شما بد برداشت کردی. میگم ک مگه میشه پدر و مادر اونم تحصیل کرده و پزشک برای بچشون اینجوری بگن