2777
2789
عنوان

کمک ....پسرم...

534 بازدید | 38 پست

دیشب رفته استخر..۳سال ونیمشه....نمیدونم اونجا اب استخر خورده یا نه....ولی بعد استخر لیموناد خورده....خونه رسید استفراغ مبکرد....تو خواب هم از ۱تا الان ۶ بار اب استفراغ کرده....جیکار کنم....ببرمش سرم بزنه؟به نظرتون چش شده؟؟

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

دکتر ببر چرا تو نی نی سایتی 

من باشم هول میکنم سریع میبرم دکتر🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر ببر چرا تو نی نی سایتی  من باشم هول میکنم سریع میبرم دکتر🤦🏻‍♀️

به باباش گفتم..مبگه طوریش نی...اب استخر ولبموناد خوردخ اینجور شده....چیکارش کنم باباشو؟؟؟؟؟

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
به باباش گفتم..مبگه طوریش نی...اب استخر ولبموناد خوردخ اینجور شده....چیکارش کنم باباشو؟؟؟؟؟

بزن تو دهنش بگو ب فکر بچت باش😐 (ببخشید خیلی تند رفتم) 

چیکارش داری باباشو 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
بزن تو دهنش بگو ب فکر بچت باش😐 (ببخشید خیلی تند رفتم)  چیکارش داری باباشو

سرع ببرش ۶ بار میدونی یعنی چی او آر اس نداری تو خونه؟ببین ویروسه این ویروسه اسهال استفراق سریع ببرش

سرع ببرش ۶ بار میدونی یعنی چی او آر اس نداری تو خونه؟ببین ویروسه این ویروسه اسهال استفراق سریع ببرش

چی؟ من؟ 

کاش قبل بچه دار شدنت مطمئن میشدی شوهرت از ته دلش ب فکر بچته

تهرانی؟

من بچم چیزیش نیستا