2777
2789
عنوان

کمک ....پسرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش قبل بچه دار شدنت مطمئن میشدی شوهرت از ته دلش ب فکر بچته

اخه دیشب تو استخر عبنک اون بچم گم کردن...کفش برادر شوهرمو دزد برده..این پسرمم هم اینجوری...

شوهرم بافکره...ولی الان نمیدونم ریلکس میگه اب ولیموناد خورده قاطی شده و....

ببینم اگه دیگه استفراغ کرد خودم میبرمش

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
بزن تو نت ببین واسه تهوع چی خوبه؟ فکر کنم عرق نعنا خوب باشع

چیزی نمیخوره 

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
استفراق ۶ بار خیلی خطرناکه داروی اون یا ضد تهوع تزریقی هست یا او آر اس خوراکی : /discussion/topic/11375142/%da%a9%d9%85%da%a9-%d9%be%d8%b3%d8%b1%d9%85?postId=297010425

آرامش خودت حفظ کن من بچه ندارم استارترو ریپ بزن🤦🏻‍♀️

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
عزیز مگه نمیگی بچم رفته استخر هز ۱ تا الان ۶ بار استفراق کرده؟

من من...بچه من

شربت تهوع داری تو خونه بده ببین چطور میشه اگه خوب نشد ببر دکتر واقعا استفراغ خیلی بده بچه رو از پا میندازه بچه ی من چند وقت پیش اینطوری شده بود سرم زدیم خوب شد

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
آرامش خودت حفظ کن من بچه ندارم استارترو ریپ بزن🤦🏻‍♀️

انضات گفتی بچه داری ...الان میگی نداری....گیری افتادیم سر صبحی

اخه دیشب تو استخر عبنک اون بچم گم کردن...کفش برادر شوهرمو دزد برده..این پسرمم هم اینجوری... شوهرم ب ...

چند بار تا الان کرده چجوری انقدر بیخیالی 

ب من باشه میگم آمادش کن خودم بیام ببرمش دکتر

ی چیزی باشه خدایی نکرده چیکار میکنی اگر دیر بشه خدایی نکرده

من خیلی میترسم از این چیزا 

من برا بچه های خودم یا خودم باشم سریع میبرم دکتر منتظر کسی نمیمونم جون بچم مهمتر از هر چیزیه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...