2821
2789
عنوان

دردو دل آخر💔

188 بازدید | 17 پست

وقتی باردار بودم باهاش خیلی صحبت میکردم اول که فهمیدم پسره یکم سختم شد ولی همون لحظه گفتم تو جون منی هرچی که هستی عاشقتم روز ب روز به عشقم اضافه میشد همه دنیام بود 

روزای تلخی بهمون‌گذشت شب آخری که تو شکمم بود تا صبح اشک ریختمو کابوس دیدم بهش گفتم مامانی نمیتونم دل بکنم ازت تو بری من میمیرم نمیدونم تا کی تو وجودمی 

الان دو سالو نیمه گذشته چرا من نمردم اخه😭😭😭😭

من دلم بچمو میخواد 

جیگرگوشمو چطور سقط کردم اخه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خودش سقط شد...میفهمتت منم سقط داشتم کورتاژ شدم داغش هنوز باهامه

نه ای کاش خودش سقط شده بود ای کاش سالم بود که مجبور نمیشدم اینکارو بکنم...بهم ختم بارداری دادن چندتا متخصص جنین و منم قبول کردم ،،ولی عذاب وجدان شدید و افسردگی گرفتم بعدش..تو ۷ماهگی بودم که اون‌مشکل لعنتیو نشون داد 

بدبختیم این بود که گفتن مشکلش ی جوریه که دیر نشون میده 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودش سقط شد...میفهمتت منم سقط داشتم کورتاژ شدم داغش هنوز باهامه

متاسفم عزیزم..انشالله بعدی

نه ای کاش خودش سقط شده بود ای کاش سالم بود که مجبور نمیشدم اینکارو بکنم...بهم ختم بارداری دادن چندتا ...

چی بود مشکلش عزیزم کاش سقط نمیکردی به خیلیا گفتن بچتون مشکل داره ولی سالم به دنیا اومدن

چی بود مشکلش عزیزم کاش سقط نمیکردی به خیلیا گفتن بچتون مشکل داره ولی سالم به دنیا اومدن

مخچش رشد نکرد...هر روز کارم شده بود از این دکتر از اون دکتر نوبت بگیرم 

باورت نمیشه روزی بود که دو سه بار سونو شدم همه هم تایید میکردن ام ار ای مغز جنینم دادم تازه تو ام ار ای مشکلات دیگه هم گفتن داره

وقتی زایمان کردم دکترم گفت دکترا درست حدس زدن پشت سر بچه آب اورده بود و ترکیده بود و گفت یکی از چشماشم هرکار کردم پلکش بلند نشد باز نمیشد😔😔😔مشکل مغزی داشت با همسرم فامیلیم ی ژن معیوب مشترک پیدا شد بینمون 😓

چه مشکلی داشت

نوشتم عزیزم پیام پایین

مخچش رشد نکرد...هر روز کارم شده بود از این دکتر از اون دکتر نوبت بگیرم  باورت نمیشه روزی بود ک ...

الهی بگردمت منم بچم ایست قلبی کرد خیلی وحشتناک بود برام تا چندین سال فراموش نمیکنی امیدوارم خدا به دل ما نگاه بندازه انقد داغ داریم

الهی بگردمت منم بچم ایست قلبی کرد خیلی وحشتناک بود برام تا چندین سال فراموش نمیکنی امیدوارم خدا به د ...

خدا نکنه ...بدترین روزای عمرم گذشت و هنوزم ادامه داره تا ببینم بعدیم چی میشه...اره واقعا فراموش نشدنیه

انشالله شماهم حاجت روا بشی 

خدا نکنه ...بدترین روزای عمرم گذشت و هنوزم ادامه داره تا ببینم بعدیم چی میشه...اره واقعا فراموش نشدن ...

درکت میکنم تا میتونی گریه کن عزیزم دلت رو سبک کن استراحت کن کلا یه مدتی زمان حالتو یکم بهتر میکنه

درکت میکنم تا میتونی گریه کن عزیزم دلت رو سبک کن استراحت کن کلا یه مدتی زمان حالتو یکم بهتر میکنه

۲سالو نیم گذشته...اون اوایل صبحو شب گریه میکردم پسر بچه میدیدم هرجا بودم میزدم زیر گریه لباس میدیدم همینطور خیلی داغون شدم الان بهترم کمتر گریه میکنم به این امیدوارم که بعدی سالمه 

۲سالو نیم گذشته...اون اوایل صبحو شب گریه میکردم پسر بچه میدیدم هرجا بودم میزدم زیر گریه لباس میدیدم ...

نمیخوای باردار شی من یکسال گذشته تو اقدامم مثل سما فقط دعام اینه که سالم باشه

نمیخوای باردار شی من یکسال گذشته تو اقدامم مثل سما فقط دعام اینه که سالم باشه

چرا منتظرجواب ازمایشای ژنتیکمون بودین که طول کشید هزینه هاش زیاده..الان دیگه تحت نظرم دکتر گفت یکی دوماه دیک اقدام کنم انشالله به ماهم میده بچه سالم نترس