2789
سلام ناراحت نمیشی واقعیت پزشکیش رو بگم نقل قول ازدکتر؟؟؟ مادربزرگم یعنی مادر مادرم هشت ساله ...

وآلا من پدربزرگم آلزایمر داشت هیچ کدوم از این عوارض رو نداشت جز دو سه ماهه آخر که تو هر مرگی پیش میاد الیته بله فراموشی و کم حرفی داشت 

عمر هممون دست خداست معلوم نیست خودم تا چند ثانیه دیگه زنده ام یا نه ولی ایکاش هنوز وقت رفتنش نرسیده ...

چندسالشونه

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اشکال نداره عزیزم ❤️😢

❤️‍😘

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😭خداروشکر یکی متوجه شد من میدونستم داره یکیو میگه اصلا نمیگفتم چه پدر چه شخص دیگه&n ...

عزیزم ناراحت نشدم از پستتون

اگر منکنه دعا کنید براشون

همیشه اینقد بی شعوری یا بعضی وقتا

😐💔همیشه اینقدر زود قضاوت میکنی یانه

ببین مشکلی ندارم بهم بگن بیرحم بیشعور :/چون برمیگرده به خوده طرف 

اومدی جلو چهارتا کامنت بعدیمو خوندی انشالله متوجه شی چقدر حرفت اذیتم کرد و قضاوتم کردی 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

عزیزم اشکال نداره منکه بحدی حالم خرابه این حرفا چیزی نیست خودم‌میدونم شرایطش رو😔😔😔😔

عزیز دلم پیش یه دکتر خوب ببرینش 

کی گفته که هر کس آلزایمر داشته باشه طوریش میشه مادربزرگ پدرم سال ها مبتلا بود 

انشالله سایه پدرتون مستدام باشه 

عزیزم ازشون بخواید کار ها را با دست مخالفشون انجام بدن کلمات را برعکس کنن. باهاشونم زیاد صحبت کنید اینا کمک کننده هست

😐💔همیشه اینقدر زود قضاوت میکنی یانه ببین مشکلی ندارم بهم بگن بیرحم بیشعور :/چون برمیگرده به خوده ...

ولش کن چراخودتو اذیت کنی

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
عزیزم ناراحت نشدم از پستتون اگر منکنه دعا کنید براشون

🥺❤️حتما دعا میکنم 

راستی من مشهدیم رفتم حرم براشون دعا میکنم حتما 

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

یک ساله و نیمه دارو میخوره هممون رو‌میشناسه ولی مثل همیشه کم حرف چندروزه بعد خیس شدن پا میشه بره د ...

عزیزم  عوارض داروییه باور کن.  هرچند منم دلم ریخت ازین جمله..ببین برادر من با شروع دارو افسردگی همین مشکلو در حد چند بار داشت ولی خوب شد از عوارض اولیه داروش بود .گاهی حتی داروهایی که برای چربی خون می‌نویسن آلزایمر میاره .

شما قوی باش مبادا ضعف واسترست رو بفهمه. بیمار نیاز به روحیه داره. الهی سلامتیش بر گرده.جلسات شناخت درمانی برن  بهتر میشن.

مایع سفید مغزیشون زیاد شده؟

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

ولش کن چراخودتو اذیت کنی

💔🥺

🥺❤️حتما دعا میکنم  راستی من مشهدیم رفتم حرم براشون دعا میکنم حتما

میشه منم دعا کنید؟ نسیمم دلم شکسته💔

به آقا بگو خودش میشناسه 

از آداب سخن گفتن با یک بانو این است که اول به چشمانش گوش فرا دهی
عزیزم  پدر بزرگ من بعد فوت خاله ام الزایمر گرفت  ایشون هزیون هم میگفتن اما خداروشکر با دا ...

کلا خیلی کم حرفه خیلیییی

الانم مثل همیشه

خیلی ارومه .همین مظلوم بودنش رو میببنم ناراحتیم چندین برابر میشه

و بدتر از همش اینکه نمیتونم زیادش پیشش بمونم

بخاطر بچه هام😔

عزیزم نگران نباش زنداییم از سال۹۸با این بیماری درگیری هس هم الزایمر شدید و همم چروکیدگی مݝز داره ،فقد باید رسیدگی تونو بیشتر کنین بهشون و اینکه حواستون باشع تا ی موقعی خدایی نکرده از منزل تنهایی بیرون نشه