2789
میشه منم دعا کنید؟ نسیمم دلم شکسته💔  به آقا بگو خودش میشناسه

چشم عزیزم حتما تو یادداشت‌های گوشیم کپی میکنم پیامتونو که یادم بمونه ❤️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به آقاجونم بگو منو یادش نره 😪💔

💔🥺پ

یامتو کپی میکنم تو یادداشت های گوشیم که یادم نره ❤️

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

فدای مهربونیتون بشم حتماااااا دعاشون کنید

خدانکنه عزیزم

حتمااا تو گوشیم یادداشت کردم که یادم بمونه 

بازم معذرت میخوام اگه ناراحت شدی بخدا نمیدونستم 😔💔

کلا خیلی کم حرفه خیلیییی الانم مثل همیشه خیلی ارومه .همین مظلوم بودنش رو میببنم ناراحتیم چندین برا ...

میفهمم واقعا سخته مادر خودمم خیلی ناراحت میشد 

پدر بزرگ من خیلی حالش بد بود اون دیگه الان ۸۰ سال رو داره ،اما من رفتنی زیاد باهاش حرف میزدم 

درباره گذشته ها یا چیزای دیگه 

پدربزرگم اون موقع ها اروم تر شده بودن و به شدت بی حوصله 

اما همین که کنارش باشی بخندونیش و کمی حرف بزنی خیلی موثره 

دمت گرم 🌿

😘😘😘

عمر هممون دست خداست معلوم نیست خودم تا چند ثانیه دیگه زنده ام یا نه ولی ایکاش هنوز وقت رفتنش نرسیده ... : /discussion/topic/11374607/%da%a9%d9%88%da%86%da%a9-%d8%b4%d8%af%d9%86-%d9%85%d8%ba%d8%b2?postId=297000135

بله دست خداست همه مسافریم

خودتو به کسی وابسته نکن نه خانواده نه همسر نه بچه 

تا صدمه نبینی من همینم

اخرش   مرگ هست برای همه مون

به چشم مرحله ی بعدی و طبیعی زندگی نگاه کن برای همه مون نه یه واقعه ی تلخ

من هفت ماهه پدرم اسمونی شده اوایل گریه میکردم بعد دیدم اشتباهه چشام نابود شد

الان خیرات زیاد میدم براش قران میخونم

خوابشو دیدیم همه خیلی شاده و گفته جاش خوبه 

فقط کارخیر بکن تو دنیا تا عاقبت بخیر بشی پدرم همین بود

عالم ذر

عالم جنینی

عالم دنیا

عالم برزخ

قیامت

اینا مراحل تکامل همه مون هست همه طی میکنیم

بیشتر مطالعه کن درموردشون که منطقی تر زندگی کنی نه احساساتی

دعاشون میکنم شفای عاجل ان شاا…

حمد شفا زیاد بخونید فوت کنید به غذاهاشون

خیره ان شاا…

فداتم مرسی🤍  خعلی دلم هواشو کرده خیلییی زیاد، قراره اگه حاجتمو بده بیام پابوسش🤧💔

❤️❤️❤️

مطمئنم میده جلو جلو میگم خوش اومدی😉❤️

بله دست خداست همه مسافریم خودتو به کسی وابسته نکن نه خانواده نه همسر نه بچه  تا صدمه نبینی من ...

سلام گلم مثل همیشه نظراتتون عالی.

خدا رحمتشون کنه .   خدا بهتون آجر و سلامتی بده.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕تاپیک شروع نماز داریم.خواستین شروع کنید بگین دعوتتون کنم 🌸

❤️❤️❤️ مطمئنم میده جلو جلو میگم خوش اومدی😉❤️

قربونت مرسی از حرفای قشنگت و امیدواریت🥲💖

انشالله، منم مطمئنم که منو  از در خونش دست خالی برنمیگردونه آخه خیلی مهربون و مرده😪🖤  

بله دست خداست همه مسافریم خودتو به کسی وابسته نکن نه خانواده نه همسر نه بچه  تا صدمه نبینی من ...

خدا رحمتشون کنه و به شماهم صبر بده

درسته  حرفهاتون ولی واقعا سخته

قربونت مرسی از حرفای قشنگت و امیدواریت🥲💖 انشالله، منم مطمئنم که منو  از در خونش دست خالی برن ...

فدات بشم من حتما همینطوره 🥰

از همین میترسم یکی دو سال نه همش استرس دارم که اتفاقی که همیشه ازش میترسیدم بیفته

سلام پدرتون چطوره حالش ، امروز دکتر ام آر آی پدرمو دید و گفت مغزش کوچیک شده، الزایمر نداره فقط چند ماهه که یکی از چشماش تار تار میبینه