2777
2789
عنوان

حلال نکردن کسی که میره زیارت

990 بازدید | 32 پست

یکی میخاد بره زیارت 

ظلم خیلی بده کرده  اوارم کرده 

من کع حلالش نمیکنم 

همون  امام بزرگوار جوابش بدع 

چطوریع بعضیا خیلی راحت یه زندگی ویرا میکنن 

حتی طلب حلالیتم نمیکنن 

اصن این حلال کردنا برا چیه موقع سفر به زیارت و.؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

منم قلبا حلال نکردم ی نفرو توی رودربایسی گفتم حلال کردم

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پدرشوهر و مادرشوهرم رو که داشتن می رفت حج حلال نکردم  هزار و یک مرض ریختن ،بعد میگن حلال ک ...

خب حالا ما حلال نکنیم زیارتشون قبوله اصن

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

اوووفف چقدر امشب حالم بده چقدر دلم پررررهههه اکثر وقتا حتی تو نی نی سایت هم از حال بدم نمیگفتم ولی ی مسئله هست ک نمیتونم بهش فکر نکنم نمیتونم بیخیالش بشم و بدتر اینکه همش ادامه داره اینطور نیست ک یبار اتفاق افتاده باشه تموم شده باشه اوووففف ک چقدر جیگرم خونه چقدر از درون زخم دارم ک هرسری ب لطف بزرگواران یادآوری میشه دردش

مامان من بدترین ظلم هارو دید از نزدیک ترین افراد زندگیش ولی گذشت وقتی بگذری خودت راحت تری بیخیال ...

ادامه ندن میشه بگذری خودشون ادامه میدن چجوری میتونیم با وجود تکرار ظلم باز ببخشیم؟

اوووفف چقدر امشب حالم بده چقدر دلم پررررهههه اکثر وقتا حتی تو نی نی سایت هم از حال بدم نمیگفتم ولی ی ...

چته گلم ؟

ادامه ندن میشه بگذری خودشون ادامه میدن چجوری میتونیم با وجود تکرار ظلم باز ببخشیم؟

مامان من مستقل شد و جدا شد ازشون

و بعد ازدواج

الان بچه بزرگش که داداشمع ۲۴ سالشه

خیلی میگذره ولی مامان گاهی فکر می‌کنه بهش بغض میکته

مامان من مستقل شد و جدا شد ازشون و بعد ازدواج الان بچه بزرگش که داداشمع ۲۴ سالشه خیلی میگذره ولی ...

یعنی مادرت طلاق گرف قبلامنظورت اینه 

مامان من مستقل شد و جدا شد ازشون و بعد ازدواج الان بچه بزرگش که داداشمع ۲۴ سالشه خیلی میگذره ولی ...

خوش بحالتون ک مامانتون جدا شد انشاالله همیشه دلتون شاد باشه مامان من رو مادربزرگ سلیطه ام و عمم سکته دادن ما با زن بابا بزرگ شدیم بابام الان شدیدا پشیمونه ک چرا عمم رو از زندگیش ننداخته بیرون چرا جلو مامانش یکم واینستاده چرا بیشتر هوای مامانم رو نداشته اونا اشتباه کردن چوبش رو ما بچها خوردیم آخ نگم از جگر سوختم نگم از درد ناگفتم

یعنی مادرت طلاق گرف قبلامنظورت اینه  

نه 

با بابام ازدواج اولشه و خداروشکر خیلی خوشبخته

پدر و مادرش قبل از اینکه مادرم به دنیا بیاد فکر طلاق بودن

به محض اینکه به دنیا اومد جدا شدن

به شدت زندگی سختی داشت

هم نا پدری داشت و هم نامادری