نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
خوش بحالتون ک مامانتون جدا شد انشاالله همیشه دلتون شاد باشه مامان من رو مادربزرگ سلیطه ام و عمم سکته ...
دو روز پیش هم عمم زنگ زد ک میخوام برم مشهد حلالم کن گفتم بری برنگردی خاکسپاری مامانم ظهر عاشورا بود قبلش مخصوص غسل گرفت ک بره عزاداری امام حسین اینقدر ک پاک بود اینقدر ک خوب بود مهمون آقا امام حسین شد بعد عمه سلیطه من ک هزارتا زندگی رو به هم ریخته و هزارتا کثافت کاری کرده الان دست تک دخترش رو گرفته دخترشم در آرامش با وجود مادر میرن مشهد الهی امام رضا بزنه فرق سرش که مارو ی بچه ۷ساله رو انداخت زیر دست زن بابا الهی بچهاش همینجور ک ما با عذاب بزرگ شدیم عذاب بباره رو سرشون
خوش بحالتون ک مامانتون جدا شد انشاالله همیشه دلتون شاد باشه مامان من رو مادربزرگ سلیطه ام و عمم سکته ...
مادرت سکته کرد؟
نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دو روز پیش هم عمم زنگ زد ک میخوام برم مشهد حلالم کن گفتم بری برنگردی خاکسپاری مامانم ظهر عاشورا بود ...
وای عزیزمممم خدا صبری بهتون بدع
چرا مادرت فوت شد گلم ؟
علتش عمت بوده؟
۷سال پیش محرم وسطای مهرماه بود از فروردین ی جنگ بزرگی بین مامانم بابام افتاد عمه ذلیل شدم خونشون دور بود اومده بود خونمون همون موقع دعوا شد اینقدر لذت میبرد عمم
۷سال پیش محرم وسطای مهرماه بود از فروردین ی جنگ بزرگی بین مامانم بابام افتاد عمه ذلیل شدم خونشون دور ...
یعنی بخاطر این دعواها مادرتون سکتع کرد؟😑
مامانم بشدت زن صبوری بود ۱۸سال دم نزد باهاشون ساخت بابام بداخلاق بود ولی اهل زندگی کردن بود مامانم از هیچ لحاظ کمبود نداشت شوهر عمم معتاده و دست ب زن داره اون به مامانم حسادت میکرد نهایت تلاشش رو میکرد ک دعوا راه بندازه دوتا عمه دارم اینی ک میگم عمه کوچیکم هست عمه بزرگم باهاش قطع رابطه کرده میگه زندگی خراب کنه نمیخوام بیاد خونم ولی بدبختی ما اونجا بود ک بابام تک پسر بود و مادربزرگم خونه نداشت مجبورا پیش ما بود عمه کوچیکم رو بیرون هم میکردیم میگفت من اومدم مامانم رو ببینم بخاطر شما نیومدم غلغ بابام رو پیدا کرده بودن این اواخر هم همینا بابام رو از راه ب در کردن ک مامانم خواست جلوش رو بگیره جنگ شد و بعد۱۸سال دووم آوردن دیگه نتونست دووم بیاره
مامانم بشدت زن صبوری بود ۱۸سال دم نزد باهاشون ساخت بابام بداخلاق بود ولی اهل زندگی کردن بود مامانم ا ...
الهی عزیزم
روح مادرت با بی بی دوعالم شاد باشع
و خدا هم به دل شما ارامش بده الهی
الان رابطه پدرت با این زنش چطورع؟ عمت دیگ کار نداره
یکی دوتا نبود ک مثلا مامانم ی خواستگار داشته ک دوران مجردی بابام موتورش رو سوزونده ک نیا خونه عموی من(مامان بابام دخترعمو پسرعموهستن)بابام رو اون خواستگار خیلی حساس بود ایناهم بابام میشناختن میرفتن یواشکی دم گوشش پچ پچ میکردن ک وقتی میری سرکار فلانی میاد اینجا بابامم عصبی میشد یادمه بچه بودم میخواست بره سرکار کلید رو داد دست من گفت باباجون همیشه موقع خواب درو قفل میکنی اینم میزاری بالای سرت حالا میدونست مامانم این کاره نیست دلی تحت تاثیر حرفای عمه و مادربزرگ ذلیل شدم میخواست به مامانم مثلا بفهمونه ک حواسم هست ولی خوب شد بزار هرچی عذابه برای بابام بباره حقشه از ما بچها میگذره خودشه ک تاابد با زنش زندگی میکنه الان زنش چنان آبرویی ازش برده فکر میکنه همه مثل مامانمن ک اخلاق گندشون رو جمع کنه نزاره کسی بفهمه
الهی عزیزم روح مادرت با بی بی دوعالم شاد باشع و خدا هم به دل شما ارامش بده الهی &n ...
بابام چون خیلی به مامانم علاقه داشت و همینطور خیلی رو ما حساس بود از وقتی زن دومش اومده میبینه ک چ جواهری رو تحت تاثیر چ کسایی ازدست داده و داغون شدن مارو میبینه دنیا رو سرش خراب میشه چون عادت کرده بود به خوبی هیچ وقت فکر نمیکرد زن هم میتونه بد باشه فکر میکرد همه مثل مامانمن و چیزی که مادربزرگ و عمم بهش هر تکرار کرده بودن ک مگه زنت چیکار میکنه این تویی ک زندگی رو میچرخونی باور کرده بود ک مامانم برای زندگی کار خاصی نمیکنه بعد فوتش فهمید چقدر از زندگی خبر نداشته چون محل کارش دور بود هر ماه یا دوماه یبار می اومد ک اونم فقط ب تفریح میگذشت
بابام چون خیلی به مامانم علاقه داشت و همینطور خیلی رو ما حساس بود از وقتی زن دومش اومده میبینه ک چ ج ...
میگه میخای عزیز بشی یا باید بمیری یا دور بشی
عمت مادربزرگت تاوان میدن مطمعنم