2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 43 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره غنچه ولی یه چیزایی خیلی توی روحیه ی ادم تاثیر داره مثه نادیده گرفته شدن به این راحتیا فراموش نمیشه از ذهن ادم بدترشم اینه که گفتم خودش میدونسته داره بی توجهی میکنه به من, لال بود جلو اونا بگه گفتم فقط بیای اینجا باشی پیشم حالا همه فکر نکن من اویزونم پاشدم دنباله این راه افتادم اومدم اونجا...
نه بابا چه راحتی خل بود دختره تازه چند هفتس اونجا کار میکنه, اصلا یه جوری بود اون هفته ایم رفته بودم اون هفته کار نداشت حرف میزدیم با هم هر حرفی میزدیم اون جواب میداد, مثلا گفت بریم سمت پیروزی و فلان واینا یهو برگشت به نامزدم گفت شما سمت پیروزی میشینید ااااا ما هم اونجا میشینیم میگم چقد به چشمم اشنایی... یعنی هرچی حرف میزدیم جواب مارو میداد دیوونه
به منشی هم ربطی نداره که ضایع شده باشی یا نه از این به بعد زود به زود و اگر شده بی خبری برو یک شاخه گل هم برا نامزدت ببر برو اینقدر ضعیف نباش زندگی خیلی خیلی سخت تر از اینها ست محکم باش
درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
مثلا توقع داشتی میگفته واست چایی بیارن. میومده میشسته رو به روت. باهات صحبت میکرده و در مورد کازش توضیح میداده. همینارو واضح بگو که بفهمه رفتار درستو. شاید فکر میکنه همبن که بری اونجا بشینی نگاش کنی یهت خوش میگذره
بعد 4 سال دوستی دیگه این نامزدی اشنایی نیس نمیدونم واقعا چرا دختره انقد پرو بود...
بعدم اصلا نمیشد باهم بریم چون یکی دو ساعت بعدش حای دیگه کلاس داشت گفت مثلا این چند ساعت باهم اونجا باشیم بعد من بیام خونه و اون بره سر کلاسش
میدونم تقصیر خودمه که همه جا لال مونی گرفتم و هیچ وقت نمیتونم حرفمو بزنم یا کاری که دلم میخواد انجام بدم, همش میگم ولش کن بزار نفهمه برام مهمه
درد منم واقعا همینه چرا انقد بی محل کرد اصلا انگار نه انگار من بخاطر اون رفتم اونجا نشستم ...
اره توقع داشتم حرف میزد یا اگه کار داشت منو نمیبرد اونجا, یا حداقل اونجا میگفت جلوی بقیه که ببخشید علاف من شدی اینجا, به جای اینکه سرش فقط تو مانیتور باشه و جلو اونا محله من نزاره که فکر کنن خودم عینه اویزونا دنبالش راه افتادم اومدم اونجا
پس من حق دارم ناراحت شدم
فقط دارم از خودم حرص میخورم که ابرو خودمو بردم دو ساعت الکی نشستم بعد گفت خسته شدی برو خونه!!!!!!! خاک تو سرم, الان اونا با خودشون میگن یه کاره واسه چی پاشده اومده اینجا واااای یادشم می افتم حالم بد میشه