2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بیشتربه آیندتفکر کنی...این رفتارا اگر ادامه دار باشن خیلی تو زندگی اذیتت میکنه...اگر همیشه اینطور بی تفاوت بوده باید سعی در تغییرش بکنی و باهاش حرف بزنی
00:00 هر شب قرارمان سر این صفر عاشقی لطفا نخواب این دل من تنگ می شود
من پستای قبلیم شوخی بود. کار همچین عجیبی نکرده که نشستی گریه کردی طوری مسئله رو بزرگ کردی که انگار چی شده شما رو دعوت کرده محل کار که باهاتون صحبت کنه ولی یه مشکلی تو کارش پیش اومده شما بجای اینکه درکش کنی نشستی گریه میکنی خیلی لوسی
اخه این کارش چیز دیگس اون منشی اسکلش وقتی یه فایل ورد نمیتونه اماده کنه بیخود کرده اومده سره مار بعد تا نامزدم میخواس یه کلمه حرف بزن میگفت اقای فلانی بیا اینو تمومش کن, کار داره منو نبره اونجا خب مگه من مسخرشم ,
خب عذرخواهی هم که کرده دیگه ناراحتیت واسه چیه! عزیزم مثل اینکه خیلی زودرنجی! ولی بهتره سعی کنی بخاطر همچین مسایلی بین خودتون کدورت به وجود نیاری چون خواه ناخواه مسایل و مشکلات دیگه ای هم بعدها به وجود میاد
من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
نخودی من اعتماد بنفسم زیر صفره حتی موقع بیرون اومدن خدافظی ام نکردم با هیچکدومش اتقد عصبی شدم , قشنگ جلو همه خراب شدم بعدم من کارم اصلا دفتری نبود که این چیزارو یاد بگیرم من اصلا یه جای دیگه ام
اولا اعتماد به نفستو بالا ببر ثانیا خب به همسرت میگفتی همون موقع که اگه خیلی درگیری من برم؟؟؟ ثانیا یه تشر به منشی میزدی که مثلا وای این که کاری نداره شما واقعا نتونستید انجامش بدید؟؟؟؟
خب عزیزم حست قابل درکه اما دیگه عذرخواهی کرده و تموم شده رفته اگه بخاطر هر موضوعی بخوای خودتو سرزنش کنی و مدام بهش فکر کنی خودت بیشتر آسیب میبینی گاهی اوقات بهتره از یه سری مسایل راحت بگذریم و دیگه راجع بهشون حرف نرنیم
من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
وااای انقد خنگ بود رفت اشپز خونه تلفن زنگ خورد بعد اومد گفت تلفن ما بود,؟ نامزدم گفت اره با پرویی میگه چرا جواب ندادی من نشنیدم اینم لال بود بگه وظیفه ی توا تلفن جواب بدی ...