2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما هرروز برو حمام. من اشتباهم این بود ک دیر رفتم حمام و زمانش طول کشید. اصلا نکنشون و حواست باشا ب جایی گیر نکنند ک سوراخ میفوته جاشون. وقتی ام که خود ب خود زخمشون کنده شد. آلویه ورا بمال روش

حتما هرروز برو حمام. من اشتباهم این بود ک دیر رفتم حمام و زمانش طول کشید. اصلا نکنشون و حواست باشا ب ...

با امروز ۳ روزه پسرم  تب داره و هی دونه میزنه بیرون روزی یه بار ببرم کافیه  تنشو بشورم؟؟

باران باش ببار و مپرس که کاسه های خالی از آن کیست
حتما هرروز برو حمام. من اشتباهم این بود ک دیر رفتم حمام و زمانش طول کشید. اصلا نکنشون و حواست باشا ب ...

نههههه حمام که خیلی بده تو روزای اول اصلا نباید بری حموم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
با امروز ۳ روزه پسرم  تب داره و هی دونه میزنه بیرون روزی یه بار ببرم کافیه  تنشو بشورم؟؟

نههههه اصلا نشورش عزیزم دونه هاش میترکه هم جاش میمونه هم بیشتر میشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
نههههه حمام که خیلی بده تو روزای اول اصلا نباید بری حموم 

وای خداااااا نمیدونم چکار کنم بخدا سه روزه خواب ندارم انقد نق میزنه 

با امروز ۳ روزه پسرم  تب داره و هی دونه میزنه بیرون روزی یه بار ببرم کافیه  تنشو بشورم؟؟

ببین فقط سردی بهش بده بخوره اصلا گرمیجات نده تا 1 هفته نون ماست یا نون هندوانه بهش بده بخوره من خودم کل 1 هفته فقط نون ماست خوردم میتونی به بدنش بعد 3 4 روز سدر بزنی اگه خیلی میخاره 

شدتش چطوره ؟ عرق کاسنی و خاکشیر و خلاصه فقط و فقط سردی بخ ر. دکتر هم برو ک بت دارو بده

روی شکمش کمرش صورت پشت گوشا لای موها پره🥺🥺

وای خداااااا نمیدونم چکار کنم بخدا سه روزه خواب ندارم انقد نق میزنه 

اگه خیلی بدنش میخاره نمیتونه بخوابه سدر و ماست به بدنش بزن و بزار یکم بمونه بعد آبش بکش ولی اصلا نزار خشک بشه که بخوای بمالید چون ممکنه دونه هاش بترکن 

شدتش چطوره ؟ عرق کاسنی و خاکشیر و خلاصه فقط و فقط سردی بخ ر. دکتر هم برو ک بت دارو بده

دکتر بردم فقط شیاف داد و یه پماد خیلی بیقراره