بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حتما هرروز برو حمام. من اشتباهم این بود ک دیر رفتم حمام و زمانش طول کشید. اصلا نکنشون و حواست باشا ب جایی گیر نکنند ک سوراخ میفوته جاشون. وقتی ام که خود ب خود زخمشون کنده شد. آلویه ورا بمال روش
با امروز ۳ روزه پسرم تب داره و هی دونه میزنه بیرون روزی یه بار ببرم کافیه تنشو بشورم؟؟
ببین فقط سردی بهش بده بخوره اصلا گرمیجات نده تا 1 هفته نون ماست یا نون هندوانه بهش بده بخوره من خودم کل 1 هفته فقط نون ماست خوردم میتونی به بدنش بعد 3 4 روز سدر بزنی اگه خیلی میخاره
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
حمام ببرش ک طودتر خشک بشن بریزن. من از ترس اینکه زیر اب بترکن و جاشون بمونه ۱۰ روز حمام نرفتم. روز ۱۰ ام هم دیگه بدم میومد از خودم رفتم. همین که اب بهشون خورد شروع کردند ب خشک شدن