من چنتا امانتی دست کسی دارم ولی الان طرف تمام اون چیزو بمن نمیده حالا یا گم کرده یا هر چی مدرکی هم ندارم و شکایت هم به جایی نمیرسه طرف هیچ جوره حرفمو باور نمی کنه و میگه همین بوده
اره بهم تهمت زدن هرچقدر مدرک های معتبر میوردم باور نمیکردم اون آدم هم لذت میبرد دیدم فایده ندارع رها کردم سپردم به خدا این یکسالو فقط اشک ریختم هر شب هر ساعت حالا امشب بعد از دوسال شب سالگرد ازدواج حضرت علی و حضرت فاطمه اون آدم جلو چشمام اشک میریخت از مشکلاتش میگفت لذت نبردم تازه دعاکردم زندگیش درست بشه اما حتما خدا جواب میده شاید دیر اما حتما جواب میده حس میکنم تو این روز عزیز اشکام بی جواب نموند
بزار ثابت نشه، من نمیدونم چیه قضیه، ولی نظرم اینه اگه خودتو میخای ثابت کنی که خوبی، نکن، بزار هرطور دوس دارن فکرکنن، طرف اشتباهی سالها میره زندان بعدا ثابت میشه بیگناه، بیخیال، خودت میدونی وخدای خودت، اعتماد بنفس داشته باش، هرگز نمیخواد خودتو ثابت کنی،
واقعا جز خدا کسی نمی بینه و کسی جز اون نمی تونن کمک کنه باید معجزه بشه
به خدا بگو حق این سهمیه ای ها که حق بقیه رو ضایع میکنن بذاره کف دستشون ی عده شون میگن به خاطر خدا رفتن ادعاشون گوش فلکو کر کرده زمین دادن بهشون کلی پول باشه بالاخره ی چیزی باید بدن ولی دیگه کنکور و استخدامی بچه هاشون ظلم به بقیه دنیا آرت جلوشون بیاد