2777
2789
عنوان

موقعیت سخت 😭💔💔🖤

514 بازدید | 40 پست

شده تو زندگیتون تو موقعیتی باشین که نتونین حرفتونو ثابت کنین و مدرک نداشته باشین و کسی هم حرفتونو باور نکنه؟؟؟؟؟😭😭😭😭

اگه تا حالا تو چنین موقعیتی بودین چیکار کردین؟؟؟؟

خدا مگه ما رو نمی بینه ؟؟؟؟؟ چرااا پس اتفاقی نمی افته؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش  اگه حق با تو باشه حتما ی روز مشخص میشه

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

اره شده داری راست میگی ولی کسی حرفتو باور نمیکنه ولی اونی که داره دروغ میگه حرفشو باور میکنن خیلی زور داره اون لحظه که هیچ جوره نمیتونی خودتو ثابت کنی💔

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
حق با منه ولی کسی باور نمی کنه خیلی شرایط بدیه توکل بر خدا هر چی شد من کاری از دستم برنمیاد 

ایشالا خیره عزیزم

ب خدا توکل کن قطعا همراهمه تو همه لحظه ها...

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
اره شده داری راست میگی ولی کسی حرفتو باور نمیکنه ولی اونی که داره دروغ میگه حرفشو باور میکنن خیلی زو ...

واقعا جز خدا کسی نمی بینه و کسی جز اون نمی تونن کمک کنه باید معجزه بشه

اره بودم خیلی بده.  برا شنیده شدن صدات. کولی بازی دربیار. اینو جدی میگم

من چند بار خواستم با نهایت احترام و ادب به بقیه بفهمونم ولی فایده نداشت نمی دونم دعوا اثر داره یا نه